Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2013 09:35 - ЛЕГЕНДА ЗА ПРОСТИ ХОРА - СЕГА ЩЕ ДОЙДАТ ДОГАН И КОМУНИСТИТЕ:)
Автор: wilim Категория: Други   
Прочетен: 4511 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 22.02.2013 09:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Всичките "гербаджии" все това повтарят - Сега ще дойде Доган с комунистите! Това е цялата идеологиоя на ПП "ГЕРБ" в последните дни...а и не само! И милиони глупаци се връзват на поредните милиционерски трикове! Кой ще дойде? И Откъде ще дойде? И какво като дойде? Все въпроси! А глупакът не обича въпроси! Той знае отговорът на всички! Пардон - простака! 
  Преди време една позната ми каза - Знаеш ли каква е разликата между българския простак и италианския...прмерно? Разликата е, че онзи е възпитан простак! Обществото с години го е възпитавало! Той си е простак, обаче знае как да се държи, как да се облече и как да говори с хора, които осъзнава, че са по-умни от него! А БГ простака е невъзпитан простак. Той ходи с анцуг и всичко знае. За БГ простака няма по-умни хора. Той е най-умен, а на другите им е е.ал мамата! Та - последните дни все с това се сблъсквам - с БГ простака! Той не чува и не вижда. Той е винаги убеден в правотата си! Затова и нищо чудно този херой пак да гласува за боко тиквата. Щотоооо...простакът вярва на себеподобните си! За него по-умните хора са неразбираеми! Пардон - пиша за БГ простаците!!!!
    Уффф....каква ми беше мисълта???? Та - БГ простаците вярват и в тъпата милиционерска легенда "Сега ще дойдат Доган и комунистите!! 
     Първо - Доган отдавна е в обятията на Бпога /пардон - Бога:)/ на алкохола! Той също е милиционер, с никнейм Сава и не е нищо различно от Бойко /Буда/, Първанов /Гоце/ и всички знайн и незнайни бивши "бойци на тихия фронт"и настоящи радетели за леберална демокрация! 
     Второ - комунистическите лидери и децата им отдавна са баровците на България....ерг0 - те не са комунисти- Те са баровци! Те отдавна са едни най-обикновени милионери, които се интересуват само от запазване на богатството си. Те са във всички партии, сдружения, ложи, групи и т.н. Комунисти, всъщност са тези, които протестират на улицата, обаче още не са се осъзнали като такива! 
     Трето - ПП "ГЕРБ" е създадена, мотивирана и ръководена от комунисти, както и всички останали партии, сдружения и ложи в БГ. Само ще спомена, че бащата на Цв. Цв. е бил шофьор на лицето Г. Шопов - най-голям бос на международната болшевишка мафия....преди времето на Луканов! Да не говорим за недоразумението Ники Младенов - син на разузнавачи, минал в "Отворено общество"....точно щото е син на разузнавачи.....през СДС...та в ГЕРБ....! Изобщо няма да споменавам стотиците "гербаджии" - бивши и настоящи служители на МВР.....които няма как да са други, освен комунисти!!!!
     Четвърто - който и да дойде на власт след ГЕРБ разлика няма да има! Хората, които дърпат конците отдавна имат готови сценарии за развитието на събитията. Никой няма да допусне улицата да диктува процесите. По една проста причина - улицата няма какво ново да предложи. Ако случайно някой истински и честен протестиращ влезе във властта и продължи да издига уличните лозунги, то немедленно/както казват блядовете/ този човек ще бъде купен, компрометиран или ....мъртъв! Това е положението! 
     Пето - Проблемите на България, а и на цял ЕС са ясни, но никой не иска да ги решава! Това са съсипаната икономика, а оттам и безработица / не визирам Германия и Скандинавието, а останалите членки/ прекалените социални придобивки, десетките милиони араби и негри/за Източна Европа - циганите/, получаващи милиарди от същите социални фондове и недопринасящи с нищо за развитието на икономиките, корумпираните и ненаказуеми управленци и магистрати в цял ЕС, независимо дали са либерали, демократи или социалисти и накрая - самата структура и философия на ЕС - непродуктивна, бюрократична и разядена от корупция, игри, схеми и лобита.
      Генерален извод - Ножът е опрял до кокъла! Трябва да има тотална смяна на модела! Ако ЕС продължи да е такъв - по-добре дим да ни няма от там. Пример - в Унгария избраха Виктор Орбан и той се опълчи на цялата Брюкселска мафия, в резултатана което унгарците скоро ще са по-зле и от нас! Лебералната демокрация е тотално изчерпана и като философия и като практически идеи! Нужно е ново разбиране за държавата, обществото и човека! Историята ни е доказала, че вечни неща няма! И световното демократично общество умира, преди да е създадено! А как трябва да се правят нещата ни показва един много недолюбван у нас държавник! Името му е Реджеп Таийп Ердоан! Не - не съм фен на турците! Фен съм на това, което този човек направи за държавата и народа си само за 9 години! Който не знае - да прочете! 



Тагове:   Доган,   бойко,


Гласувай:
7


Вълнообразно


1. graucho - Едва ли, може да се измисли нещо по-добро от демокрацията,
22.02.2013 16:01
както горе-долу гласи известната мисъл, а и в много страни тя работи добре. Всеки друг обществен ред се е сривал рано или късно.
Сещам се за небезизвестната Швейцария, там животът бил много скучен, защото хората много работят и нищо "интересно" не се случва. Мисълта ми е, че у нас, а и по света, бедите идват от алчността и мързела, както беше казал и самият папа. Тези два порока у нас са завишени, което пък сваля общия жизнен стандарт, за разлика от този на най-мързеливите и алчните, а и безскруполни, разбира се. Най-лошото е , че тези хора не са паднали от небето, а са неразделна част от всички нас. И така, както се казва, Бог да пази България. Иначе, видях доста размисли в поста, които ми допадат, поради и тази причина коментирам. Поздрави.
цитирай
2. wilim - алчността и мързела са проблем на всички
23.02.2013 08:47
...на цял свят....! Идеалистчино бих поискал да се ограниат личните богатства до 10 млн. евро/примерно/ на семейство! Обаче няма как да стане, защото тогава мързелът ще стане пандемия! А колкото до мързела, като такъв - "Който не работи не трябва да яде"! Това трябва да го пише във всички конституции на първа страница!
цитирай
3. sande - Като че ли няма да дойдат....
23.02.2013 13:54
Ще дойдат. Те това искат - да дойдат отново.

Не са си и отивали.

Герб е по-малката опасност.

Или някой напълно нов, непознат.

Но и това не значи много. Не е голяма надеждата.

България се намира в омагьосан кръг. Благодарение на праваления преход. За 100 години напред. И Господ не може да ни помогне.
цитирай
4. wilim - sande.. .. sandero:)
23.02.2013 14:00
sande написа:
Ще дойдат. Те това искат - да дойдат отново.

Не са си и отивали.

Герб е по-малката опасност.

Или някой напълно нов, непознат.

Но и това не значи много. Не е голяма надеждата.

България се намира в омагьосан кръг. Благодарение на праваления преход. За 100 години напред. И Господ не може да ни помогне.


Изобщо няма разлика между герб и останалите. герб дори е по-зле, защото изкара наяве и най-обикновени бандити. комунистите поне имат кадри, в смисъл - аз не мога да си представя нещо по- малоумно от това герб да управлява. Не че другите.....
цитирай
5. sande - Е, успокои ме ...
23.02.2013 21:05
Ела зло, че без тебе още по-зло.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475407
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930