Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2012 22:21 - ЛЪЖИТЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, КОИТО И ДНЕС ОПРЕДЕЛЯТ НЕЩАТА! Част 1
Автор: wilim Категория: История   
Прочетен: 22925 Коментари: 46 Гласове:
14

Последна промяна: 31.07.2012 22:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Дори и в Блог.бг- място, "населено" предимно с объркани мозъци, изгубени души, лЕберали, демократи, стари моми, фригидни, импотентни, нимфоманки и мъжкия им аналог, интелектуалци и псевдотакива, интроверти, егоцентрици, софиянци, сеуяни, маниаци, милиционери, идеалисти, конфуцианци, йоги, кенсианци, марсианци, анануки, рептилии и други най-обикновени идиоти...та дори и тук доста е изписано  за миналото и по-специално- за Войната на войните- тази от 1939 до 1945!  Втората световна война не е "минало" и не е и "история"! Тази война е настояще, без кавички! Настояще е, защото именно нейните последствия НЕ промениха света, а го оставиха ГАДЕН! Темата е за книга, а не за постове, нооо....нямам пари за издателство:)! 
   Та - нека започнем с фактите - по ред на номерата и с по-малко думи, защото иначе трябва да търся издател:)?

   - 1939 - на 01.09. Германският райх напада Полша. Но- на 03.09. Франция и Англия - /двете най-стари мастии на света/ обявяват война на Райха, защото, видите ли, той бил нарушил териториалната цялост на Полша! На 17.09. /има данни за 11.09/  РККА/Красная армия/ също напада Полша, обаче "мастиите" не обявяват война на СССР!!! Задаваме си логичен въпрос - Защо? Райхът и Болшевишката империя действат според договора Молотов- Рибентроп, който включва и поредното делене на Ржечпосполита! Обаче явно има и други договорки, след като "дъртите ку_ви" НЕ обявяват война на Съветите. А лъжите, че поляците се предавали на блядовете отдавна са изтъркани. По последни данни Красная армия е дала десетки хиляди жертви в полската кампания. Това не е чудно, имайки впредвид "старата любов" между руснаци и поляци! Апропо - същата глупост е и "безсилието" на полската армия! Полша има 5-та армия в Европа по онова време и изобщо не е "безсилна"! Договорките, в които са били замесени и самите поляци са съвсем друга тема! За Катин изобщо не говорим,. защото фактите вече са разкрити, обаче не бива да забравяме, че съвсем наскоро голяма част от полския елит беше избит/самолетът се повредил!!!/ точно когато отиваше на траурно посещение заради същия Катин! Та - първата година на войната е и началото на измамата! Веднага след идването на НС/1933/ на власт в Германия голяма част от членовете на "камарата на лордовете" вече са обявили война на "Новия райх". Ня тях им е ясно, че "лапането" от Германия свършва! Или ...както казва самият фюрер - "Когато един народ се оставя да го обират- това е демокрация, а когато каже - не искаме да ни обирате- значи идва диктатура!"!!!

  - 1940 - Германия напада на запад! "Чудото при Дюнкерк" било щото Хитлер забавил настъплението на танковете...щото той нали бил идиот и прочие....идиотщини!!!! Чудо при Дюнкерк няма! Германците оставят англичаните да приберат експедиционния си корпус, надявайки св на МИР! От 1938 Германия има 12 /дванадесет/ предложения за съюз, мирни отношения, съвместна борба с болшевизма и т.н. към Британската империя. Затова и е "чудото при Дюнкерк", затова е и странната мисия на Хес! Националсоциалистите са смятали британците за потенциални съюзници, обачеее...доста са се лъгали..........Истината е, че британските управляващи кръгове и преди всичко клиентелата на фамилията Ротшилд...точно те са искали тази война, а не германците!  Легендите за "битката за Англия"  също са ясни! И там е един Холивуд....! Да не говорим, че само прехвалената армия на Тези, които са известни на света главно с едно удоволствие, което се прави с уста...та тяхната армия сама е била по-голяма от германската и с почти 2 пъти повече танкове! Обачеее....французи...демократи...пълен боклук! И още една забрав/Н/ена история от 1940 - След като се създава т.нар. Френска република със столица Виши, Хитлер нарежда на Петен да махне всички африканци от Франция и Петен се справя...с шлепове! Още през 1934 канцлерът пише писмо до тогавашния френски премиер с молба - Моля Ви, не създавайте първата африканска държава на Европейския континент..."! Да ви напомня нещо от нашето време....??  Изводите - в част 2!

  - 1941 - Райхът напада СССР! Защо? Ами за да не бъде нападнат първи той! Виктор Суворов, който явно е мнооого високопоставен агент написа няколко книги по темата! И е прав почти във всичко! "Денят М" е изпълнена с факти! Друг въпрос е, че излезе 60 години след събитията, тоест- времето, за което стандартно се засекретяват документи е минало. Но не и за всичко! Не са разсекретени огромна част и от британските и от  руските архивни единици. Слава Богу...френски почти няма:)! Та - истината - Сталин иска да прави СВЕТОВНА ПРОЛЕТАРСКА РЕВОЛЮЦИЯ, тоест - новата руска империя да владее целия свят! Той е убеден, че Германия ще нападне Англия, за да изпълни "заръката" на Молтке старши - "Никога война на два фронта"! Обаче Хитлер го изпреварва и го смачква първи! Защо "смачква" - в част ІІ!
 ППС - Извинявам се за лириката в началото на поста, обаче тя е заради предния:))))




Гласувай:
15



1. podvodni - Значи така, Англия и Франция обя...
31.07.2012 23:25
Значи така, Англия и Франция обявяват война на Германия защото нападнала Полша, а същевременно Хитлер напада Франция и воюва против Англия. И понеже се надявал до последно на съюз с Англия им предоставя, великодушно, време да изтегли войските си през Дюнкерк.

А пък за "Виктор Суворов" инеговите фантазии просто не си струва да се говори.
Сталин иска да напада цяла Европа, барабар с Германия, и за целта обезглавява "Червената Армия" като разкатава фамилията на висшето командване и се принуждава след нападението на Германия през 1941 година, спешно да вади генерали от лагерите.

Случайно да си пил сутринта кафе подсладено с 2 лъжички сол?
цитирай
2. wilim - подводни камъни и в момента:)))))
31.07.2012 23:35
ГОВОРИМ С ФАКТИ!!! И НИКЪДЕ НЕ СЪМ ПИСАЛ, ЧЕ СУВОРОВ "ФАНТАЗИРА"! АБЕ Я У ЛЕВО .................
цитирай
3. podvodni - У лево, у десно все тая. Фактите са ...
01.08.2012 00:05
У лево, у десно все тая. Фактите са едни и същи, но изводите са безкрайно много. За туй идеше реч.
За "Суворов" може и да не си писал, че фантазира, но аз го казвам съвсем ясно, че може да се конкурира с Дан Браун.
цитирай
4. wilim - тц....не може!
01.08.2012 00:26
Суворов изобщо не може да се сравнява с Дан Браун. Дан е най-обикновен плагиат. също като този, който ми открадна поста. "Знаменитият му Шифър на Леонардо е краден от две други книги, писани поне 10 години преди нео. А Суворов си е шпионин, обаче лъже мн оооого по-малко!
цитирай
5. valentor - Шефе / на блога/, Не знам доколко си ...
01.08.2012 07:52
Шефе / на блога/ ,
Не знам доколко си разбрал между кого се води ВСВ.Някой друг път може да си изясняваме.
Единственият начин да се спре германския устрем, под формата на национал-СОЦИАЛИЗЪМ е подставянето на КРИПТОКОЛОНИЯТА есесере под удар.
Абе как беше там :разменяме време с територия
Пък има едни лоши хора дето неправилно пишат , че снимките от концлагерите били ужким от по-късно, че даже и казват , че това били немските войници, държани в тези екзотични условия, след края на войната.

http://valentor.blog.bg/
цитирай
6. wilim - valentor - ееее...ха да не се подценяваме:)
01.08.2012 08:06
За лагерите по-натаък. Само ще ти загатна, е на една от най-поп сцените от лагери булдозерът е руски и е модел 1946!!!Пък това, че войната е война на философии - в част ІІ! И това- че войната досъсипа света- пак по-нататък!
цитирай
7. pin777 - Край, и после точка :D
01.08.2012 08:40
Само 'предисторията' ми беше достатъчна да прочета и следващото , а може би и доста от постовете пуснати от автора :D

''' ..Дори и в Блог.бг- място, "населено" предимно с объркани мозъци, изгубени души, лЕберали, демократи, стари моми, фригидни, импотентни, нимфоманки и мъжкия им аналог, интелектуалци и псевдотакива, интроверти, егоцентрици, софиянци, сеуяни, маниаци, милиционери, идеалисти, конфуцианци, йоги, кенсианци, марсианци, анануки, рептилии и други най-обикновени идиоти...та дори и тук доста е изписано за миналото и по-специално- за Войната на войните- тази от 1939 до 1945! Втората световна война ....'''
цитирай
8. boristodorov56 - Логиката на Сталин и Суворов е проста - само трябва да се помисли логично.
01.08.2012 09:07
podvodni написа:
Значи така, Англия и Франция обявяват война на Германия защото нападнала Полша, а същевременно Хитлер напада Франция и воюва против Англия. И понеже се надявал до последно на съюз с Англия им предоставя, великодушно, време да изтегли войските си през Дюнкерк.

А пък за "Виктор Суворов" инеговите фантазии просто не си струва да се говори.
Сталин иска да напада цяла Европа, барабар с Германия, и за целта обезглавява "Червената Армия" като разкатава фамилията на висшето командване и се принуждава след нападението на Германия през 1941 година, спешно да вади генерали от лагерите.

Случайно да си пил сутринта кафе подсладено с 2 лъжички сол?



При положение, че през юни 1 941 год. почти не съществуват нацианални държави в Европа извън съюзниците на Наци Германия, но пък те са изпратили значително количество войски на Източния фронт(без България, а трябваше), можем ли да си представим какво беше нужно на Ссср за да я завладее?
Отговори на този елементарен въпрос и ще стигнеш до заключенията на Суворов.
Само една победа над Германия беше достатъчна да завладее Европа, което чичо Джо направи наполовина през 1 945 г., тъй като останалата половина беше окупирана, де факто от врагове на комунизма.

Ако си мислиш, че една армия с 27 000 танка на въоръжение и около 9 000 000 души числен състав може да бъде обезглавена - значи живееш в света на комунистическата пропаганда.

Разсъждавай върху фактите, а не ръси пропаганда от времето на Студената война.
цитирай
9. анонимен - 666! СУПЕР
01.08.2012 09:17
....МНООО СИ ЗАЛУПЕН ИЛИ НАИВЕН...!

...ВСВ Е ЗАПОЧНАТА ОТ АМЕРИКАНСКИО ДОЛАР У ДЖОБА НА ХИТЛЕР...!

....НЕМА ДА ПИШЕШ ТЪПОТИИ АКО ИМАШ АКЪЛ...ПОЛША Е КУРВА И ЗАТОВА ГО

ОТНЕСЕ...!!
цитирай
10. анонимен - 666! СУПЕР
01.08.2012 09:19
А ТОЯ Суворов. Е ТЪПО КОПЕЛЕ...!
цитирай
11. анонимен - 666! СУПЕР
01.08.2012 09:22
....СТАЛИН Е БИЛ ШПИОНИН НА ХИТЛЕР....ХИХИХИ....!

....ФАКТЪ...ХАХАХА...!

цитирай
12. анонимен - 666! СУПЕР
01.08.2012 09:24
....АМЕРИКА ПРАИ ПАРИТЕ ОТ ТАПОТИЯТА НА АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ...!

.../ПИШЕМЕ ТАКА КРАТКО ШО МОДЕРАТА Е ИДЬОТ И ТРИЕ...!/
цитирай
13. анонимен - 666! СУПЕР
01.08.2012 10:13
....ВСВ БЕШЕ ПЛАНИРАНА И ИЗПОЛЗВАНА ОТ АМЕРИКА ДА ЗАВЛАДЕЕ ЕВРОПА...ФАКТЪ....ЕВРОПЕИСКИТЕ ИНДИАНЦИ СЕГА ЖИВЕЯТ У ЛУКС РЕЗЕРВАТ...ХИХИ...!
цитирай
14. rustam - Айде стига бе,
01.08.2012 13:46
Още преди РККА да влезе в Полша през 1939, през 1938, Полша, вместо да защити Чехословакия, се възползва от нахлуването на Хитлер и окупира области от Чехословакия. Въпреки, че Англия, Франция, Чехословакия и Полша имат съвместни договори от края на 20те.
Но както виждаш, Англия не обявява нищо на никого през 38. Истинското начало на ВСВ не е през 39, а през 38.

Още на 2.09. полският президент бяга със самолет в Лондон.
На 5.09. Началника на Главния щаб на полската армия бяга от Варшава в Брестката крепост, като забравя всички шифри в кабинета си във Варшава. На 6.09. същият издава заповед към армията да бяга към румънската граница.
А ти ми говориш за "десетки хиляди жертви" дадени от СССР. Това е пълен шит, това е глупост и лъжа, а ти си лъжец.
цитирай
15. unpoccolocco - фен
01.08.2012 14:21
podvodni написа:
Значи така, Англия и Франция обявяват война на Германия защото нападнала Полша, а същевременно Хитлер напада Франция и воюва против Англия. И понеже се надявал до последно на съюз с Англия им предоставя, великодушно, време да изтегли войските си през Дюнкерк.

А пък за "Виктор Суворов" инеговите фантазии просто не си струва да се говори.
Сталин иска да напада цяла Европа, барабар с Германия, и за целта обезглавява "Червената Армия" като разкатава фамилията на висшето командване и се принуждава след нападението на Германия през 1941 година, спешно да вади генерали от лагерите.

Случайно да си пил сутринта кафе подсладено с 2 лъжички сол?


Подводен педерас, че си червен - ясно е, че си тъп като гъз - също, ама не мога да разбера, докога гниди като тебе ще мърсят информационното пространство с комунистически лъжи. Само като чете за Суворов (което даже не е име, а псевдоним), насирате се.
цитирай
16. unpoccolocco - фен
01.08.2012 14:26
rustam написа:
Още преди РККА да влезе в Полша през 1939, през 1938, Полша, вместо да защити Чехословакия, се възползва от нахлуването на Хитлер и окупира области от Чехословакия. Въпреки, че Англия, Франция, Чехословакия и Полша имат съвместни договори от края на 20те.
Но както виждаш, Англия не обявява нищо на никого през 38. Истинското начало на ВСВ не е през 39, а през 38.

Още на 2.09. полският президент бяга със самолет в Лондон.
На 5.09. Началника на Главния щаб на полската армия бяга от Варшава в Брестката крепост, като забравя всички шифри в кабинета си във Варшава. На 6.09. същият издава заповед към армията да бяга към румънската граница.
А ти ми говориш за "десетки хиляди жертви" дадени от СССР. Това е пълен шит, това е глупост и лъжа, а ти си лъжец.


Алоооо, съветоидният комунист, това че полският президент и началник щабът капитулират, изобщо не сначи, че ляхите не са избили сума ти бляди като теб. Избили са десетки хиляди, поляците са патриоти, даже и без президент и началник щаб. А вие, съветските гадини, "за Сталин и за Родината" се ПРЕДАВАТЕ на германците на цели корпуси - над 1,5 милиона още през първата година на войната.
Та така, педерас съветски.
цитирай
17. wilim - до 14 - рустам ли си...рустем ли си....
01.08.2012 16:14
...изобщо не ме интересува, но - бил съм и в Полша и в Русия и в Украйна и в Прибалтика и то не един път и не за малко. Бил съм и през комунизма, бил съм и по-късно! Ако поне малко познаваше тази част на света и щяха да са ти ясни някой неща! Поляците мразят руснаците много повече от германците! И сега ги ненавиждат! Та - красная армия реално дава много жертви. Поне официално са известни над 11 000 убити и безследно изчезнали!!! Друга тема е, че русия никога не си е водила точна статистика за жертвите....дори и от войната в Афганистан! За тях "какво тук значи някаква си личност...." е девиз, а не стих!
цитирай
18. valentor - Шефе, Има един, от многото, епизод. ...
01.08.2012 19:27
Шефе,
Има един , от многото, епизод .
Годината е 43,мястото Италия.
Както се съобщава една войска вместо да тръгне в планираната посока тръгва в друга и ... случайно се оказва в Рим, който още по-случайно е ....обявен от воюващите противници ..за открит град, щото има много културни ценности.
Абе грижат се вояващите за културното наследство на човечеството ,разбираш де.
Та станал и един прием и едни мили слова.
Абе случайности-колкото искаш
Много ми е интересно дали е имало заповед германските войски да се предават в плен само на щатските войски и да отбягват другите , а ?
Още по ми е интересно, че върховните,към онзи момент, германски технически постижения стават щатско притежание, а на останалите "съюзници" им се падат "трохички", от които нищо не става.
Не че щатската технология е била изостанала- само централата за управление на огъня на бордовите картечници в Б-29 си е недостижимо, за "другите".
цитирай
19. ivansimeonow - Не съм прегледал другите комент...
01.08.2012 19:53
Не съм прегледал другите коментари, но Франция и Англия не обявяват войно на СССР по една единствена причина-тя ще циментира връзката на Сталин с Хитлер. Явно им е ясно, че съюзът им е временен, от страна на Сталин се търси отсрочка на войната , за която руснаците нямат готовност. Постъпката им е тактически правилна. Не може да се оспори ,че Англия и Франция са имали ръководители на супер ниво?
цитирай
20. анонимен - Много е интересно пребиваването на ...
01.08.2012 19:57
Много е интересно пребиваването на Шапошников на западния фронт/БВО/ в началото на войната.
Изглежда да е организирал попадането на колкото се може повече войски в плен
цитирай
21. rustam - А,
01.08.2012 20:10
мене също не ме интересува дали си "Вилма" или "Мара Учебната Газка", ама не съм тръгнал да ти го споделя. Ти защо си мислиш, че мене ме интересува онова, което тебе не те интересувало?

Ще бъдеш ли така добър да споделиш откъде я взе тази цифричка "11 000" убити червеноармейци, или няма? Или викаш, фактът, че поляците много мразят руснаците е достатъчно доказателство, че измислената от теб цифра е вярна?

Освен това, дори и за миг да приемем, че е вярна - къде са 11 000, къде са "десетки хиляди".....каквато е първоначалната ти версия, лъжецо?

Малка Гърция, която разбира се не е с петата армия в Европа, успя да държи съпротива на два фронта, воювайки с три армии на Оста - цели 8 месеца, а жалките и страхливи поляци - 2 седмици!
Позор! Храбрата съпротива е мит, истината е жалка.
Единствено на Вестерплате са проявили мъжество, но по причина, че още първия ден губят всякаква връзка със света.
цитирай
22. анонимен - Подводни
01.08.2012 21:09
Митовете за ВСВ нямат край. Няма и да имат докато съществуват Зомбайци. Сталин искал да превземе Европата. Хитлер пък искал и той да превземе Европата, ама само да я предпази от Сталин, но Аланглетата и Прансетата нещо никак не го разбрали и взели че му обявили война. Ама преди това Чембърлейн казал, че идването на Шикългрубер - Родшилд е гаранция за дълготраен мир в Европско и за това ще вземат да му шитнат Судетите и цяла Чехословакия за десерт. Ама дорде трае войната от един Храст яко капят финанси и суровини към Немачко. Ама паричките от някъде трябва да преминават и за това е строго забранено на нацитата въобще даже и да не си помислят да влизат в Швейцарско. И докато едни стожери на демокрацията и НСР правят кинти, други едни абдали се трепят по бойните полета.
Близо 70 години по- късно все още има Зомбайци които си чешат езиците, че войната е била идеологическта и се водила между две идентични системи.
цитирай
23. wilim - рустиме, не мой с лошо!
01.08.2012 21:45
Ако има някоя държава в Европа, която да е оказала отпор на райха, това е Полша! Французите са пълен та.ак! А Гърция не знам да се е била с три армии??? Била се е само с италианците в Епир и ги е била, обаче като идват немците и гърчолята веднага събуват гащите! А за броя на руските жертви в Полша дори и цифрата 77 000 съм срещал в нета!Просто всичко още е засекретено! Поляците се предават на Красная армия чак след официалната капитулация! Но, ако на руснаците се предават 200 000, на немците се предават над 700 000! И не бъди краен! Явно си младо момче, но това не те оправдава!
цитирай
24. ivansimeonow - За Гърция е малко пресилено, че е ...
01.08.2012 22:00
За Гърция е малко пресилено, че е устояла осем месеца. Срещу италианците да, но те открито са демонстрирали, че тази война не е тяхна и не ги интересува. Баща ми ги беше запомнил с мандолините, мъчещи се да избягат от жестоката реалност. Иначе с немците нещата не стоят така. Линията Метаксас ,считана за непреодолима е атакувана от магарета с фенери през нощта, заради споразумението с България на нейна територия да няма военни действия, на сутринта от авиация и за по- малко от 24 часа е преодоляна, за броени дни германците влизат в Атина
цитирай
25. dolce - ало спорещите
03.08.2012 12:34
за кво спорите?
за това коя нация по силна била и по и стискало?
ей ви факти не приказки:
веенна история /издадена от немец/ за своите /разбирай всичката сволач назапад от белград се казва следното/ няма факт за безмислена съпротива на тези нации при загубена война когато не е имало надежда за помощ или победа
но е факт че се броят на пръсти предаване на крепости и важни позиции дори тогава когато е нямало надежда за помощ от вън
статистиката е ясна всичките педали са англосаксонци
сал ний славяните ставаме ПАНЯТНА
цитирай
26. анонимен - Браво!
04.08.2012 01:50
ле-ле колко си прост!
цитирай
27. oranjevia - Суворов е английски агент, пише ...
04.08.2012 15:13
Суворов е английски агент,пише книгите си в Лондон,под контрола на МИ6
цитирай
28. анонимен - ...и,междувпрочем,
06.08.2012 22:00
идеята за атака на ,,Метаксас,, ,която си е била стабилна отбранителна линия за времето,с магарета,накичени с фенери,идва от български офицер.Иначе Резун,пардон,Суворов си е обикновен предател.
цитирай
29. анонимен - Ако има някоя държава в Европа, к...
06.08.2012 22:06
wilim написа:
Ако има някоя държава в Европа, която да е оказала отпор на райха, това е Полша! Французите са пълен та.ак! А Гърция не знам да се е била с три армии??? Била се е само с италианците в Епир и ги е била, обаче като идват немците и гърчолята веднага събуват гащите! А за броя на руските жертви в Полша дори и цифрата 77 000 съм срещал в нета!Просто всичко още е засекретено! Поляците се предават на Красная армия чак след официалната капитулация! Но, ако на руснаците се предават 200 000, на немците се предават над 700 000! И не бъди краен! Явно си младо момче, но това не те оправдава!

Да бе,да...а какво знаеш за ,,Мажино,,?Колко време се държат полските пияндета,и колко - франсетата?И ако Шикългрубер не бе заобиколил линията,щеше да яде дългия,докато се изпекат та.аците...
цитирай
30. анонимен - Значи така, Англия и Франция обя...
06.08.2012 22:09
unpoccolocco написа:
podvodni написа:
Значи така, Англия и Франция обявяват война на Германия защото нападнала Полша, а същевременно Хитлер напада Франция и воюва против Англия. И понеже се надявал до последно на съюз с Англия им предоставя, великодушно, време да изтегли войските си през Дюнкерк.

А пък за "Виктор Суворов" инеговите фантазии просто не си струва да се говори.
Сталин иска да напада цяла Европа, барабар с Германия, и за целта обезглавява "Червената Армия" като разкатава фамилията на висшето командване и се принуждава след нападението на Германия през 1941 година, спешно да вади генерали от лагерите.

Случайно да си пил сутринта кафе подсладено с 2 лъжички сол?


Подводен педерас, че си червен - ясно е, че си тъп като гъз - също, ама не мога да разбера, докога гниди като тебе ще мърсят информационното пространство с комунистически лъжи. Само като чете за Суворов (което даже не е име, а псевдоним), насирате се.

Ти си мучо локо,капут нещастен.Такива като тебе трябва да се арестуват за тъпотия с взлом!
цитирай
31. wilim - отговорих ви за трилогията с пост
07.08.2012 19:36
отговорих с пост - вижте го!
цитирай
32. анонимен - generic viagra 482 13567
18.10.2012 03:45
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#16824>generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#14640>buy viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#8044 buy generic viagra
цитирай
33. анонимен - payday loans online 597 6623
18.10.2012 10:15
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#2688>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#7001>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#3170 payday loans online
цитирай
34. анонимен - payday loans online 519 11803
18.10.2012 15:00
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#13085>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#4011>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#20862 payday loans online
цитирай
35. анонимен - payday loans online 619 6156
18.10.2012 19:01
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#2261>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#991>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#13514 payday loans online
цитирай
36. анонимен - payday loans online 833 4060
18.10.2012 23:48
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#19817>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#7604>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#5154 payday loans online
цитирай
37. анонимен - payday loans online 704 10170
19.10.2012 02:44
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#8645>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#9853>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#9671 payday loans online
цитирай
38. анонимен - order cialis 729
21.10.2012 13:40
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#voijw>cialis 20 mg</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#jdbxj >cialis 40 mg</a> , http://ordercheapcialishere.com/#cupjp cheap cialis online
цитирай
39. анонимен - buy cheap kamagra 14006
21.10.2012 17:46
<a href=http://orderkamagranow.com/#fvjmx>buy kamagra soft</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#zinqf >purchase kamagra</a> , http://orderkamagranow.com/#dgdpd buy kamagra jelly
цитирай
40. анонимен - order levitra 19919
21.10.2012 23:14
<a href=http://orderlevitrahere.com/#dzrrg>levitra 20 mg</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#rjejk >levitra without prescription</a> , http://orderlevitrahere.com/#rjuci buy levitra online
цитирай
41. анонимен - cheap viagra online 210
22.10.2012 05:42
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#ioytz>viagra online without prescription</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#embft >buy viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#pdowk viagra without prescription
цитирай
42. анонимен - payday loans 393 12986
23.10.2012 17:06
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#3565>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#17822>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#3192 payday loans
цитирай
43. анонимен - cialis online 807 12784
24.10.2012 00:59
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#18994>cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#10689>buy cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#2801 buy cialis
цитирай
44. анонимен - cheap viagra 19624
25.10.2012 05:10
<a href=http://viagrastorehere.com/#diqas>viagra online</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#jjrma >buy viagra online</a> , http://viagrastorehere.com/#troyl generic viagra
цитирай
45. анонимен - buy kamagra 12210
25.10.2012 07:38
<a href=http://kamagrastorehere.com/#jurys>buy kamagra online</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#pkhch >buy kamagra online</a> , http://kamagrastorehere.com/#altqi buy kamagra
цитирай
46. анонимен - buy cialis 16268
25.10.2012 11:48
<a href=http://cialisstorehere.com/#fkglo>buy cialis online</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#mxagc >cheap cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#fzabj cheap cialis
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475315
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930