Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2013 15:15 - ВНИМАНИЕ - ЗОМБИРАНЕ! БОКО И БОСОВЕТЕ МУ ИГРАЯТ ПОРЕДНА PR ИГРА И МНОГО ХОРА МУ СЕ ВРЪЗВАТ! ДОРИ И НОРМАЛНИ.....
Автор: wilim Категория: Политика   
Прочетен: 1296 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.02.2013 15:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Съвсем сериозно предупреждавам - PR стратезите, стоящи зад бившия премиер Бойко Борисов, продължават сложната си и заплетена игра! Нищо чудно последиците да са наистина катастрофални! Нищо чудно планът им да се казва "След мен и потоп...", макар че...по-скоро иде реч просто за началото на поредната предизборна кампания на ПП "ГЕРБ"...която не е свършвала през последните 4 години! 
   Вчера една позната, която е и доста интелигентна ми каза- ама как така....разбира се, че пак ще гласувам за ГЕРБ! Иначе ще дойдат Доган и комунистите. ТАзи теза я описах в отделен пост, но се оказва, че това далеч не е само "Легенда за прости хора...."! 
    Тази легенда е само част от грижливо изработен пропаганден план, целящ да обърка и зомбира колкото се може повече българи и да им покаже, че без боко и хората му всичко отива на "кино"! 
     "Геройското" връщане на мандата, продължаващото  няколко дни неясно положение, страхът от бъдещето, неработещата администрация ...... Всичко това има за цел да зарази хората с посланието - "Без мен не можеТЕ"!
    "Няма да дам на Доган и комунистите да управляват"! На другия ден - оставка- "аз не мога да гледам кръв по улиците и си заминавам"!  Няколко дни по-късно - връщане на мандата......! Междувременно премиерът в оставка излезе да успокои "доброволно" дошлите си поддръжници пред парламента, влезе в конфликт с Дянков, който най-вероятно ще бъде набеден за основен виновник за провала на управлението и т.н. и т.н. PR трикове.
      Преди доста години някой ми разказа как описали тогавашния гавазин на Тодор Живков - "Това е Бойко Главата. Той е известен с това, че много лъже и никога и за нищо не е виновен"!
      Как Ви се струва? Май е прав този, който е описал Бойко! Да сте чули този човек да е виновен за нещо? Неееее.....сега виновен ще е Дянков, барабар с редовните "Доган и комунистите"! Те са виновни за цените на тока, а и за ниските доходи! А Той е строил магистрали и само е раздавал пари!!! Това ще е лайтмотив на предизборната кампания на ГЕРБ!
     Парадоксалното е, че много хора, точно като кучето на Павлов, вярват в тези трикове. Не ги съдя. Аз съм си чист, защото не гледам никаква телевизия, ако няма хубав филм! Обачееее....тези, които гледат....на тях 4 години им повтарят, че Бойко е всичко, че без него е апокалипсис, че няма по-добър....ит.н. Е - вината е и на медиите.....ама те кога ли са били други!
     Страшното е, че подчинени на амбициите си тези хора няма да се спрат пред нищо! Те са готови и истински хаос да предизвикат, само и само да си запазят позициите. Това- че спешно свикаха "гербаджии" на митинг, а после ги разпуснаха. беше предупреждение какво може наистина да се случи! А боко и хората му наистина вярват, че пак ще спечелят! Те са се приели насериозно, а както казваше Сашо Божков /Бог да го прости/ най-страшното нещо за един човек е да се приеме насериозно! Понякога това е страшно не само за един човек, а и за цяла държава!




Тагове:   бойко герб,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475461
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930