Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2011 14:24 - PARIS, LONDON, BERLIN....v.s. KATUNICA - залезът на запада и следващата ВОЙНА!!!
Автор: wilim Категория: Други   
Прочетен: 1795 Коментари: 2 Гласове:
3



     Нашата цивилизация си отива! Отива си, както си отидоха Рим и Египет! Това е ходът на историята. Както всяка цивилизация и нашата ще си отиде с война! Палежите и безчинствата на "интернационалните" лумпени в Париж, Лондон и Берлин бяха първите искри на тази война. Оядените, корумпирани и умопобъркани европейски политици се правят, че не знаят за какво иде реч, нооооо....войната иде!!! Зомбираните жители на западната част на Европа отдавна са загубили всякакви нормални човешки способности. Загубили са и най-важната- тази да се самозащитават. Побъркани от телевизия, мързел, ояждане, социални придобивки, алкохол, дрога и мачове, жителите на запада нямат и представа какво ги чака. Огромните маси африканци и азиатци, които "добрите" западняци прибраха в ЕС, за да им помогнат да лежат по цял ден рано или късно ще тръгнат срещу "покровителите" си.
    В Рим е било същото - нежелаещите да стават войници, разглезени и разплути римляни започват да създават наемни армии, които да им пазят империята. Да, но т.нар. варвари поискват част от римското- и те искат къщи, хубава храна, жени и вино. Иииии....така загива Рим! Не е виновен Авитохол, наричан Бич Божи, не са виновни остготските, вестготските, или вандалските вождове. Не е виновно и измисленото "велико преселение нА народите"! Виновни са римляните и техните управници! Как беше онази мисъл- sic transit gloria mundi!
    Същото става и с Европа днес. Най-прогнилата държава в ЕС- великата някога Франция, разполага с 20 000 000 негри, араби и т.н. През 2009 над 50% от първокласниците там бяха мюсюлмани. Към това може да се добавят и 20 % негри, които не са мюсюлмани....лесно можете да сметнете колко бели първолачета е имало.......Та - западът загива!  Загива, разяден от твърде много социал, твърде много ядене и твърде тъпи политици!!! Не тъпи, а пълни идиоти, които и последните дни доказват своята идиотия, подобно на някакви матросовци, само че защитаващи либералдемокрацията!!!  
     Маоистът Барозу, съветската възпитаничка Меркел, плямпалото Саркози......всички тези и много други спокойно могат да бъдат наречени "гробарите на Европа"! Няма да споменавам известният с "интелекта" си наш премиер, на когото наскоро пак му бяха виновни комунистите, защото били натикали циганите в гета, а не ги били оставили свободно да се "интегрират" в градовете!!! Та- Европа умира! Не се раждат бели деца, шири се педерастия, наркомания и мързел. Французойки, холандки, германки.......и прочие масово спят с негри, защото, видите ли, "мулти култито" било модерно???!!! МъжеНствените им съпрузи масово спят с мъже......изобщо - Рим, когато вече е пред края си! Шири се и безработица. Защо и безработица- защото ЕС съсипа промишлеността си! Съсипа я, заради многото данъци, такси,синдикати,адвокати, политици, еко, меко и т.н. Хората на бизнеса просто вдигнаха ръце и се изнесоха в Турция, Индия и Източна Азия!  Да-така са нещата! 

     И каква е надеждата? Надеждата е в Катуница! Точно тези събития доказаха, че в България хората все още са нормални! Който и медиен, или извънмедиен кретен да твърди, че имало сценарий, че било нагласено и т.н.... истината е, че над 80 000 вългари са готови да се вдигнат срещу писналата на всички ни напаст! Във Франция е по-зле, но никой не се вдига и никой няма да се вдигне! Там е по-вероятно част от французите да са рамо до рамо с африканците, срещу малка част от останалите французи! До това ги е довело "мулти култито"!Затова и надежда е тук- при нас! Българинът все още е нормален. Не е съвсем пропит от Матрицата! Подобно е в цяла Източна Европа. Далеч съм от мисълта да хваля комунизма, обачеее - тук хората са по-нормални! Затова и бъдещето е тук, а не на запад!  

     Както беше казал един германски канцлер- "Следващата война няма да бъде война между държави, тя ще бъде война между раси!" Прав е този канцлер! Той и за много други неща е прав!!! А в тази война Ние ще оцелеем!!!   
      
      Гответе се! Не е далеч!!!!




Гласувай:
3



1. germantiger - ...
14.10.2011 17:20
Една корекция - пишеш западняците побъркани от мързел...

Всъщност от бач, тук тепърва народа ще се учи и побърква как се работи, щото все още не знае голямата част от него (да ме прощаваш за "генерализирането")!

Работата е там, че точно ТОЗИ ДНЕШЕН бач наистина заробва ПСИХИКАТА!

И за още един детайл си позволявам да те коригирам - рамо до рамо с неевропейците на запад ще са и доста копелета източно-европейски, балкански също ("сакън" не визирам баш българите)!
цитирай
2. wilim - DANKE, T VІ :)
14.10.2011 20:15
Бях в Европа доста време. Не е вярно, че работят много. По-скоро постоянно се оплакват, че имат много работа. Във Франция от години работната седмица е 35 часа! А и какво толкова работят? там заводи вече почти няма!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475386
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930