Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2012 23:56 - ЛЪЖИТЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, КОИТО И ДНЕС СА АКСИОМИ! Част 3
Автор: wilim Категория: Други   
Прочетен: 27515 Коментари: 35 Гласове:
5

Последна промяна: 03.08.2012 00:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Няма как да не си завърша сагата, тъй като основнитв изводи оставих точно за последната част:)! Пак повтарям, че не искам да споря с разни хлапетии! Ако на хлапетиите нещо не им харесва- да си решават проблемите! И пак повтарям, че това е свободен текст, писан от свободен човек, през свободното му време! Точно свободата ме яде отвътре и ме кара да пиша такива работи:)! Ама иначе хич не вярвам в демокрацията...хич! Свободата е отговорност, която сам поемаш, ако искаш да си свободен! А т. нар. демокрация е някаква гръцка далавера, която доста години се използва умело от едни сатанински дечица........!  Хммм....те всички ни направиха такива! Уффф....пак се отнесох и пак щях да почна онзи пост, в които все се движа в насрещното по простата причина, че мнооооого отдавна не чета вестници и не гледам телевизия:)! Та- Втората световна война!!!! 

 - 1945 - тогава свършва войната! Друга тема е, че в Украйна цели дивизии на НКВД се бият с т.нар. бандеровци до средата на 50-те! Има и много други подобни теми! Както обещах - няма да се увличам, щото това не е научен труд! Но - в 1945 лъсва цялата истина за войната. Тогава "великите" ВВС на САЩ и Великобритания досъсипват тотално Германия! Тогава и /уж/ случайно победителите се натъкват на т.нар. холокоуст! Хммм...не искам да пиша за холокоуста! Само ще вметна, че има една камара статии в нета, които твърдят, че това е поредната измислица за печелене на пари! Нещо като пирамидите, масовата приватизация, тотото...или борсите! ТА- само ще спомена, че лагерите Аушвиц-Биркенау , за които всички са чували, не са били нищо повече от работнически общежития! Просто това е бил един от големите промишлени райони! Там са били и Тисен и ИГ фарбен, че и БАСФ! Каквито и изроди да са Националсоциалистите, те не са били глупаци. Та кой ще харчи пари да убива някого, вместо да го използва за работа??!!! Колкото до изгорелите тела - това е съвсем елементарно - това са жертви на Въздушната война! Още 1944 ВВС на САЩ използват някакво подобие на напалм,  бомбардирайки промишлените обекти на Германия! А работническите общежития са до заводите, както е било и ще бъде!!!

  Въздушната битка за Германия е битката, която определя стратегически изхода на войната! Никакви победи на Красная армия не могат да имат ефекта, който оказват бомбардировките! Язък за няколко десетки милиона руснаци, но те не печелят войната, а са жертви на глупостта на собствените си лидери, както е било и ще бъде по тези краища на Азия! Та - само си представете - над 18 000  бомбардировача са свалени в небето над Германия! Още толкова са унищожените изтребители! Затова и американците почти спират атаките си през втората половина на 1943! Просто са нямали пилоти! А за щатската икономическа мощ - е - тя е победител във войната! Жалко за нея сега! Та- щатите още в края на 1942 произвеждат 3 пъти повече самолети от всички участници във войната....взети заедно!!! Именно това решава войната! Близо 80 000 бомбардировача на САЩ и Англия съсипват Германия! 67% от жилищния фонд, 4 млн. цивилни жертви, 90 % съсипана икономика- това решава изхода! 

   Сега- за лъжите, които са аксиоми и днес- Германия пак си е Германия! Но каква е днес? Този народ беше сатанизиран десетилетия! Дори и в образованието си германците бяха сатанизирани! Защо? Защото станаха изпълнители на една идеология! Тази идеология отрече лЕбералдемокрацията преди 80 години! Тази идеология отрече капитализма! Отрече и комунизма! По простата причина, че при болшевиците няма личност, а в националсоциализма това и началото! Тя искаше да направи Европа на нациите! Според теоретичните и постулати /на практика не ги оставиха да ги видим/ това беше идеология на реална социална поносимост! При нея няма класи, а има само народностна общност! Народностна общност е по-добрия вариант на една глупост, която ние наричаме "гражданско общество"! В тази общност не трябва да има завист, защото хората не се делят на бедни и богати, а на такива, които работят за общността! А държавата трябваше да дава отчет на общността! 3 % чиста печалба за бизнеса, но и 3 % лихва по кредитите. Хляб, образование, здравеопазване за всички! И лидер, който носи отговорност, а не се оправдава с всичко и всички! Разлика от най-малък до най-голям доход - 4 пъти! А най-голяма заплата за тези, които работят в полза на общността - учени, лекари, учители! Никаква, ама никаква възможност за далавери и корупция! Майката е била най-важната фигура! Колкото повече членове на "народностната общност" - толкова по- добре! Нооо...тази общност е от един народ! Няма място за никакви "малцинства" или права на хората от Африка! Е това не се вписва в схемите на кукловодите, сатанинските синове и всички останали изроди, които и тогава  и сега управляват света! Е- то май нищо от тази идеология не им се е вписвало и затова всички са се обединили да я унищожат..барабар с болшевиките! Ама то каква ли е и разликата? Болшевиките искат интернацинализъм и световно пролетарско общество, а другите кукловоди искат глобализация!!! Разлика в терминологията- нищо повече! 
     А какво искаха националсоциалистите- да ги оставят да си довършат проекта! Толкова! Обачеее...още от 1933 онези решиха да не ги оставят! Не им оттърва...някакси! Как така тези ще са повече от онези? Как така без участие в групата на "световнитв длъжници? Не може! Кои сте вие, че да правите някакво си "ново общество"? А виж - болшевиките ги оставиха на мира! И проекта си направиха и милионери станаха! Е- че измрели 70 - 80 милиона....! На кой му пука! 

  Това е най-голямата лъжа на войната! Победиха силите на старото! Те и сега командват! И се вижда накъде отиват нещата...за огромно съжаление- сринат морал, никакви ценности, наркотици, педерастия, липса на вяра в никой и в нищо, лъжи, измами....... и лакомия....ааа...лакомията- ето това май е най-важната гадост, която победи! А тя не е от Бог! От дявола е! Защото може всичко да се купи! Как няма да може, като всички идеологии и религии бяха унищожени, за да може да остане само преклонението пред парите! А парите могат да се печатат до безкрай!!!!


Тагове:   лъжи,   истини,   измами,


Гласувай:
6


Вълнообразно


1. анонимен - Шефе, За осметляването на дости...
03.08.2012 08:02
Шефе,
За осметляването на достиженията на националния социализъм ти сложих плюсче.
С фантомните образе не съм съгласен
http://valentor.blog.bg/
цитирай
2. vencivaleri1951 - Сашо, Сашо...
03.08.2012 14:56
Ако си вярваш на написаното, почети документи бе човек, погледни документални кадри, прочети признания на надзиратели в лагерите, на оцелели по чуда лагерници...
Ако си решил да се правиш на интересен...лошо го правиш. Такива безсмислици си написал, че на човек не му се ще да ти отговаря.
цитирай
3. wilim - до vencivaleri1951 - абе не ти ли се виждат много....
03.08.2012 15:33
...оцелелите "по чудо" лагерници? И какви документи и документални кадри? Тези по дискавъри и хистъри ченъл ли? Ами тези медии са британски...какво да им гледам? Аз вярвам на спомените на немските генерали- всички пишат, че не са и чували за такива изтребления!!!
цитирай
4. vencivaleri1951 - Сам се чудя защо ти отговарям...
03.08.2012 16:25
wilim написа:
...оцелелите "по чудо" лагерници? И какви документи и документални кадри? Тези по дискавъри и хистъри ченъл ли? Ами тези медии са британски...какво да им гледам? Аз вярвам на спомените на немските генерали- всички пишат, че не са и чували за такива изтребления!!!


Първо в лагерите влизат различни по националност войски както и репортери. Фотогафиите на оцелелите/под жизненовъзможно тегло/ и тези от масовите гробове са невъзможни за подправяне, а и кому е нужно. Вярваш ли, че една мощна днес Германия която не се церемони вече с никого би носела доброволно този позор. Като българин задай си въпроса защо цял народ се вдига в защита на евреите ни и не позволява депортацията им. И това ли е по дискавъри. След това какво не са дали на Германия да развие още в 33та? В Мюнхен и дадоха судетите. После преглътнаха анекса на Австрия. Подялата на Полша пък предизвика война но странна война...на думи. Вдигнаха се чак когато Хитлер удари Скандинавието, Франция, настъпи интереси в Африка. И хайде обясни ми какъв план не са дали на нацитата да развият-Да завладеят Европа, част от Африка? Колкото до въздушната победа...Сталинград, Москва и Курск вече са се състояли преди немците сериозно да пострадат от бомбардировките-голяма част от които/дрезден например/ са си отмъщение и нищо повече.
цитирай
5. анонимен - perekly
03.08.2012 19:46
Жалко и тъжно за автора.
цитирай
6. анонимен - hallooouuu - the democrats????
04.08.2012 09:03
Алооо- демократите:)? Нали всеки може да пише каквото си иска и това е целта? Ама то какво да се очаква от зомбита, гледащи BTV, History i discovery :(((((((( zombieeee...eeee....
цитирай
7. анонимен - :-)
04.08.2012 09:25
Войната е следствие а не причина.

Но не става ясно кой подпомага Хитлер, когато той измества Ото Щрасер от лидерството в НСДАП и кой подпомага идейно и финансово написването на "Моята Борба".

Все пак Хитлер не произлиза от богат аристократичен род, така е и при Сталин и Ленин ;-))).

http://www.douglasreed.co.uk/nemesis.pdf

http://www.reformation.org/wall-st-hitler.html

http://reformed-theology.org/html/books/bolshevik_revolution/

http://rus-sky.com/history/library/rid.htm

Така, че четенето на Резун е както се казва на математичен език, необходимо но недостатъчно условие ;-).
цитирай
8. анонимен - вергил
04.08.2012 09:52
Наскоро посетих Аушвиц и Биркенау.Направи ми впечатление,че в Аушвиц имаше само 4 крематорима/имам предвид ,че има само 4 камери за изгаряне на трупове/.Като се знае,че една камера може да изгори напълно човешко тяло за минимум 6 часа се получава ,че тези камери са можели да изгарят максимум по 16 човека на денонощие и то при положение,че работят непрекъснато,което естествено е невъзможно.Просто няма как там да се кремирали 1 милион и 200 хиляди евреи както се говори.Естествено в тези лагери са измирали хора и са били убивани,но не в такава степен.99 процента от жертвите в лагерите измират от глад и болести в последните месеци на войната,когато вече германците ограничават храната им до минимум поради невъзможност да ги хранят.
цитирай
9. rizar - Италианците не са ти виновни !
04.08.2012 13:39
Първо не са решени важни стратегически задачи .

1. Испания -
2. Гибралтар и Малта
3. Неподпомагане на Вишистка Франция в Африка и Близкия Изток
4. Не са използвани базите в Тунис заради глупоста на Хитлер , който не искал да обиди вишистките франсета.
5. Не притисната Портогалия, която по-късно ще предостави Азорите на англосаксонците, ако там имаше една немска подводна база, то битката в Атлантика неминуемо би се променила
6. Глупавото изхабяване на елитни немски войски в Крит. 20 000 души за нищо . Остров но не който трябва.
7. Неоказване на натиск върху Турция за влизане във войната

и много много други
цитирай
10. анонимен - rizar -
04.08.2012 15:48
Испания участва във войната и то на най-тежкия Ленинградски фронт с 60 000 бойци - до 1 доброволци. Сега....качествата на полуарабите, наречени испанци, са ясни! От тях нищо не става, ако са на север от 50-а паралел!
Гибралтар не е превзет, защото Франко не позволява това. Хитлер го моли през 1940, обаче онзи не дава! Защото още тогава свинята агент на британците Канарис подшушва на каудильо, че Германия ще загуби войната, за което той лично се погрижва!
Малта си е грешка!
За подпомагане на виши няма ресурс.
базите в Тунис са били италиански ангажимент, но италианците...........
Крит изобщо не е без значение, а дори напротив
Турция не влиза във войната, защото англоамериканците наливат десетки милиони на Иньоню! Иначе турските военни са искали да участват масово на германска страна!
цитирай
11. анонимен - вергил
04.08.2012 19:12
Причините за поражението на Третия райх естествено е неуспеха на Източния фронт.А основната причина за това поражение извън обективните причини е самия Хитлер.През август 1941г група армии"Център" е заела позиции за атака на Москва.Но Хитлер ги отклонява и хвърля войските в битката край Киев.Наистина там е постигнато най-голямата военна победа на всички времена-над 700 хиляди руснаци са пленени,а заедно с убитите и тежко ранените СССР има общи загуби около 1 милион войници.Но това е фатална грешка-през август 1941 г Москва се е отбранявала от сравнително малки сили,като причината за това са разгрома на Червената армия през юни и юли.Нямало е възможност да прехвърлят и войски от Далечния изток,защото не се е знаело дали Япония няма да нападне Приморието.С превземането на Москва биха се решили няколко важни цели-1.Психологическия ефект-за руските войници падането на Москва би било невероятен шок.Те не са знаели истинските загуби на Червената армия,защото са били умело прикривани.Но падането на Москва е нямало как да се скрие.
2.Москва както сега,така и тогава е най-големия железопътен център в света.Едно
превземане би разделило войските на съветите на две-южна и северна част.Просто нямаше как да прехвърлят войски на решаващото направление 3.В града и около него са били съсредоточени много военни заводи и тяхното превземане би се отразило на армията в много голяма степен. Непревземането на Москва през август 1941г не е единствената грешка на Хитлер.След като вижда ,че метеорологичните условия са много тежки през есента и зимата на 1941 е трябвало да се откаже от операция"Тайфун" за превземането на Москва.Там Вермахта губи над стотици хиляди човека като 80 процента от тях умират от студ и болести,а не толкова от съветското оръжие.Едно зимуване на предварително подготвени рубежи би съхранило силата на германската армия за нова атака следващата пролет.През 1942 г също са допуснати много грешки.След блестящата победа край Харков Хитлер разделя войските си на две-едната
цитирай
12. анонимен - вергил
04.08.2012 19:26
част праща за превземането на Кавказ ,а другата за Сталинград.Така няма достатъчно концентрация на германски войски и нито едната от двете цели не е постигната.Край Сталинград е поредната фатална грешка.След като 6-а армия е обкръжена е трябвало веднага да ги изведе извън обкръжението като в началото е имало такава възможност.Така би се съхранила най-мощната и многобройна германска армия.След разгрома край Сталинград независимо от съветите на маршал Манщайн Хитлер започва позиционна война на отбрана на завоювани територии.А силата на Вермахта е в движението и военните маньоври.Вместо да защитава градове е трябвало да се стреми към унищожение на Червената армия.Край Курск отново се прави фатална грашка.Съветските войски са можели да бъдат обкръжени през април,май или дори юни 1943г,но Хитлер фатално забавя "Цитадела" и се натъква на невероятно силна съветска отбрана.Като капак на всичко руснаците имат двойно превъзходство в жива сила и техника край Курск.Хитлер не съсредоточава достатъчно войски в решаващите битки,а ги държи на второстепенни участъци.Дори когато при невероятно тежки условия Манщайн е на път да преодолее съветската защита Хитлер оттегля войските,за да ги прати в Италия точно преди решаващия момент.Същевременно друга голяма грешка е създаването на много нови формирования,които нямат никакъв военен опит на Източния фронт.Вместо тези войници да служат за попълнения и да ги пратят при опитните бойци,те отиват в нова дивизии,които имат печален край.Пример са авиополевите дивизии,където се вземат войници и офицери от Луфтвафе и без никакъв опит създават нови дивизии от тях.
цитирай
13. анонимен - the autor...thr autor:)
04.08.2012 22:57
.........авторът ви е обяснил, че това не е история на войната! Обяснил ви е, че само иска да напише някой изводи, които смята за неразбрани! Това е! Пропагандата дотолкова е объркала всичко, че отдавна не знаем кое е истина! А вероятно и това е целта!
цитирай
14. анонимен - ;-)
05.08.2012 12:26
Автора си е казал мнението, нищо повече. Неговото мнение е малка част от Истината.

Защото ако беше цялата Истина, сега нямаше да се налага да обяснява защо Германия е ЗАГУБИЛА Войната :-). Нали схващате малката разлика?

А щом Хитлер е бил измамен, което по оределение е точно Война, справка Сун Дзъ, то не става за военначалник. Сун Дзъ и това го е дефинирал преди 2500 години. Докато Сталин го е чел. Е той пък е бил измамен от други но това е друга тема ;-))).

А защо Германия си стъпва на краката е много по-просто за обяснение:

At the end of World War II American central planners were apparently just as totalitarian-minded as the Nazis were when it came to economic policy. During the post-war occupation of Germany American planners rather liked the Nazi economic controls, including price controls, and so they were kept in place after the war ended. The notorious Nazi Hermann Goering even lectured the American war correspondent Henry Taylor about the stupidity of such a policy! As recounted by Schuettinger and Butler, Goering said:

Your America is doing many things in the economic field which we found out caused us so much trouble. You are trying to control peoples’ wages and prices—peoples’ work. If you do that you must control peoples’ lives. And no country can do that part way. I tried and it failed. Nor can any country do it all the way either. I tried that too and it failed. You are no better planners than we. I should think your economists would read what happened here.

Price controls were finally ended in Germany by Economic Minister Ludwig Erhard in 1948, on a Sunday, when the American occupation authorities would be out of their offices and unable to stop him. This spawned the “German economic miracle” which of course was no miracle but only a return to common sense by allowing markets and not politicians to set prices.

http://mises.org/document/6985/Organized-Crime-The-Unvarnished-Truth-About-Government
цитирай
15. анонимен - Чичо Скроч
05.08.2012 17:25
Вергиле,когато каруцата се обърне ,пътища много!Това първо, второто е,че малкото камъче обръща колата,а третото е,че маймуната е по-умна от Хитето,защото преди да лапне нещо,го мери на гъза си за да е сигурна,че ще го изсере!Та каквото е било,било!Кой ебал,ебал,кака Пена се ожени!
цитирай
16. анонимен - Най новата история казва следните ...
06.08.2012 13:43
Най новата история казва следните истини
В СССР имало 190 000 000 души към 1941 година
--Хитлер избил поне 100 000 000
--Сталин избил поне 100 000 000
--Останалите живи 170 000 000 победили всички във ВСВ
Всички се били храбро срещу СССР
Всеки немски войник убил по 100 руснака
Всеки немски танк унищожил по 100 руски танка
Всеки немски самолет свалил по 100 руски самолета
Италианците , румънците ,испанците ,унгарците ,финландците и цялата друга паплач като избили поне 100 000 000 руски войници и накрая се предали на тълпи на оцелелите и копали камъни до 1955 година из Сибир за свое удоволствие и защото не искали да си ходят в къщи .
в Европа имало 6 000 000 евреи
---Хитлер избил 6 000 000 евреи
---Сталин избил 6 000 000 евреи
---Всички други избили още 6 000 000 евреи / и българите и те лоши ,изпратили 12 000 от тях в лагерите /
--- След войната 6 000 000 евреи избягали от Европа и направили държавата Израел .
МЪКА ,мъка , никога няма да разберем истините за тази война .

А автора ,четенето само на едната страна на това какво е написано по тоалетната хартия ,води до поява на блогове като твоя .
цитирай
17. анонимен - Еййй много сте загубени българите!
06.08.2012 16:04
Голяма любов към матушка рус. хубаво е да ви е.ат а???
цитирай
18. rizar - Здравей, анонимен
06.08.2012 22:59
анонимен написа:
Испания участва във войната и то на най-тежкия Ленинградски фронт с 60 000 бойци - до 1 доброволци. Сега....качествата на полуарабите, наречени испанци, са ясни! От тях нищо не става, ако са на север от 50-а паралел!
Гибралтар не е превзет, защото Франко не позволява това. Хитлер го моли през 1940, обаче онзи не дава! Защото още тогава свинята агент на британците Канарис подшушва на каудильо, че Германия ще загуби войната, за което той лично се погрижва!
Малта си е грешка!
За подпомагане на виши няма ресурс.
базите в Тунис са били италиански ангажимент, но италианците...........
Крит изобщо не е без значение, а дори напротив
Турция не влиза във войната, защото англоамериканците наливат десетки милиони на Иньоню! Иначе турските военни са искали да участват масово на германска страна!

60 000 испанския контингент е бил по-голям само от хърватския и словашкия. Вярно , че са били най-добрите испанци, но Хитлер е можел да им даде на испанците да правят Т-3 и Т-4 и да въоражи поне 200-300хил армия.
Не знам за Канарис, но просто Хитлер е трябвало веднага след Франция да приключи с Гибралтар и да присъедини волю или неволю Испания и Портогалия към Оста.
За подпомагане на Виши е трябвало да се прехвърлят от Норвегия сили. Великобритания през 40-41-ва не би могла да си и помисли за второ нахлуване в Норвегия, защото немската авиация и подлодки биха унищожили британските кораби на експедиционния корпус. Тези 8 девизии в Норвегия са поредната глупост на Хитлер, които не са изстреляли и един патрон след 40-та година. Вярно е, че желязото от Швеция и Нарвик са били страшно важни, но е можело да се действа по-мобилно.

За базите в Тунис НЕ СИ ЗАПОЗНАТ. Още след падането на Франция италианския флот веднагически е поискал поне морските пристанища на Тунис, но Хитлер и Мусолини нищо не са разбирали от военна стратегия , а само са си мислели, че разбират от геополитика за да не дразнят франсетата ПРОСТО НЕ СА ГИ ИЗИСКВАЛИ ОТ ТЯХ.
ЗАТОВА ИТАЛИ
цитирай
19. rizar - ИТАЛИАНСКИЯ ФЛОТ
06.08.2012 23:08
ГУБИ милиони тонаж, пресичайки Средиземно море покрай шибаната Малта, която остава така и не превзета.
Така, че тук не са ти виновни италианците , а отново предполагаемо Хитлер и Мусолини. Въобще гледам, че слагате на топа на устата Хитлер, който е виновен за всичко.

Крит е второстепенен остров , който освен за плашене на гарги за нищо не е използван. А поне оттук би могло да се осъществи захват на Кипър , след което да се подпомогне Френския близък изток с всички съюзници на Германия- Ирак, иран, араби и сирийци, които са изгаряли от нетърпение да набутат Томитата в морето където им е мястото.
Оттук при добро въздействие върху Турция - армията на България + италиански части и 2-3 немски девизии биха могли да обкръжат целия британски близък изток и Кавказ, тогава нямаше да има нужда от Сталинград.
Отчитам като сериозен аргумент и около 1млн. съветска армия , която се е намирала на Кавказ и е била готова да атакува Турция. Между впрочем тези съветски планински девизии си стоят в Кавказ и Иран , дори и при най-големите немски настъпления, което само по-себе си говори за важноста на този регион от стратегическо-икономически план .
Ще се радвам ако коментираш/
цитирай
20. анонимен - Каквото и да се напише - две неща са неизменно верни
07.08.2012 11:11
1-никой не съди победителите

2-историята е от "женски" род - винаги изневерява на победените
цитирай
21. wilim - рицаря и останапите..........
07.08.2012 18:58
Абе вие що се мислите, че знаете за какво иде реч????? Нищо не знаете!!!
цитирай
22. wilim - вижте следващия ми пост!!!
07.08.2012 19:34
вижте го!

цитирай
23. анонимен - payday loans online 502 20417
19.10.2012 00:13
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#12352>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#5415>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#14937 payday loans online
цитирай
24. анонимен - buy viagra online 673 20171
19.10.2012 14:51
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#8902>buy generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#16311>buy viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#2297 buy generic viagra
цитирай
25. анонимен - buy kamagra jelly 6876
20.10.2012 14:19
<a href=http://orderkamagranow.com/#vkbip>kamagra jelly 100mg</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#wevtc >cheap kamagra online</a> , http://orderkamagranow.com/#kldaa 100mg kamagra
цитирай
26. анонимен - levitra online without prescription
21.10.2012 07:17
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#4319 - order levitra, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#1523>levitra online without prescription</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#5236 online
цитирай
27. анонимен - buy levitra online 11595
21.10.2012 15:39
<a href=http://orderlevitrahere.com/#ijojt>levitra 40 mg</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#ubfru >buy generic levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#guqbe buy generic levitra
цитирай
28. анонимен - order levitra 19852
22.10.2012 05:40
<a href=http://orderlevitrahere.com/#dogpt>generic levitra</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#thabk >levitra 40 mg</a> , http://orderlevitrahere.com/#gzyrj buy levitra online
цитирай
29. анонимен - cheap cialis online 4728
22.10.2012 08:39
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#ccqxk>cialis 40 mg</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#yliam >cheap cialis online</a> , http://ordercheapcialishere.com/#ntqpw cialis 20 mg
цитирай
30. анонимен - viagra 120 mg 14871
23.10.2012 02:41
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#ldywk>generic viagra</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#glxcx >generic viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#kqhym order viagra
цитирай
31. анонимен - generic cialis 1298
24.10.2012 14:17
<a href=http://cialisstorehere.com/#ofjcv>buy cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#yaiop >cialis online</a> , http://cialisstorehere.com/#dtzlb generic cialis
цитирай
32. анонимен - payday loans 482 14300
24.10.2012 14:58
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#16096>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#12219>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#4872 payday loans
цитирай
33. анонимен - buy generic cialis 752 16370
24.10.2012 15:52
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#657>buy cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#7015>buy cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#11327 cialis online
цитирай
34. анонимен - buy viagra 10763
25.10.2012 08:32
<a href=http://viagrastorehere.com/#obddx>buy viagra online</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#etrcf >viagra online</a> , http://viagrastorehere.com/#kqeae buy viagra online
цитирай
35. анонимен - buy kamagra 271
26.10.2012 01:05
<a href=http://kamagrastorehere.com/#rucad>buy kamagra online</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#xbgcz >kamagra online</a> , http://kamagrastorehere.com/#nzoug buy kamagra
цитирай
36. анонимен - generic levitra 14006
26.10.2012 09:31
<a href=http://levitrastorehere.com/#xsfda>cheap levitra</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#aktng >generic levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#yxyji cheap levitra
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475777
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930