Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2017 20:50 - Приказка за джендърния мейнстрийминг
Автор: wilim Категория: Други   
Прочетен: 1326 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Към 2030 год. Джендърният мейнстрийминг се е превърнал в хипер мода. Всичките дивидууми се състезават кой ще бъде най-мейнстриймен полиджендър и съответно – най-полиджендърен мейнстриймър. Подхождайки много сериозно към въпроса трансхуманистичните, трансджендърни, транссексуални, трансдуктирани транскапиталистически, транснационални, трансректални трансматочни и транспенисни трансформъри постигнаха трансверзални резултати, нямащи нищо общо с трансверсалните форми в образованието. 
Казано на днешен език – част от съществата, които днес все още наричаме мъже масово ходят облечени в рокли, а някой от тях – с ретро рокли с банели, тъй като т.нар. „винтидж” стил отново е на мода. Същите хуманоиди можем да наречем и с названията маскюлин, шимейл или геймен или дори пасивмен или актившимейл. Най-транстджендърнобрандърните маскюлини дори излизат с рокли с кринолин и с корсет. Част от тях имат огромни гърди, а друга част – огромни пениси и бицепси. Разбира се, най-трансмейнстриймно е да имаш огромен пенис, огромни гърди, да носиш рокля с кринолин и чантичка с форма на вибратор. Още по-ултратрансмейнстрийм е да имаш и влагалище зад огромния пенис, но такива операции можеха да си позволят малцина. Затова пък част от съществата, които днес все още наричаме мъже, или които са се родили като такива, което е може би доста по-точно, смятаха за много тренди да се разхождат с бебетата си /голяма част от които са екзоскелетни андроиди, даунлоудвани директно от желаещите да имат такива отрочета/ и да ги кърмят от новите си огромни изкуствени гърди. 
Съществата, които днес са все още познати под названието „жени’, тогава ходят облечени доста еднакво – с тесни панталони, сака и вратовръзки. Някой от тях, ценейки миналото, носят широки панталони тип чарлстон, а други се увличат по хипи модата от 20 век. Всички, обаче, смятат за супермодно да нямат гърди, да прилагат нанохирургия при премахване на всякакви признаци за женственост, например редукция на тазовите кости и разширение на гръдния кош. Известна част от тези бивши фимейл диви са си присадили пениси от биоматерия, а друга част предпочитат такива от наночастици – далеч по-флексибилно, но и по-скъпо. По-взискателните дори имат операции на шията, при която им е „монтирана” произведена от 3D принтер адамова ябълка. 
За маниаците се предлагат дори и анималомултиджендърни дроиди. Това е последен писък на „модата” към 2031 год. Този вид дроиди задоволяват почти всякакви прищевки на взискателните си и разглезени партньори – те могат да бъдат хуманоиди от всички познати няколкостотин джендъра, а могат и да се превръщат в животни, за да удовлетворяват и „най-най-перверзните” си избранници. 
БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДЖЕНДЪРА КЪМ МОМЕНТА, най-мейнстриймърни са тези трасформъри, които перманентно подменят част от джендърната си ексхибиция. 
Какво значи това- Джон е мъж през пролетта на 2031 – има пенис и тестиси, натъпкан е с анаболи, за да добие мускулна маса като за състезание по бодибилдинг и с хормони, за да има гъста брада, която да бъде боядисана в тон с любимите му тъмносини рокли. Джон е фен на футбола и на групата от ХХ век Зи Зи Топ. Фен е и на други ретро работи, като изкуството на Анди Уорхол. 
През есента на 2032, обаче на Джон му писва да е маскюлин и решава да стане фимейл, наречен Джоана, защото се е увлякъл по ретро групата Металика и иска да живее като момиче „групи” на легендарната банда. Махат пениса и тестисите и му присаждат влагалище, матка и яйчници. С помощта на нано и биотехнологиите за няколко месеца грубия шимейл се превръща в нежна фимейл....без големи гърди и типичен дамски таз, разбира се. Джоана се среща с приятели и приятелки и прави редовно секс с всеки, който и заприлича на Джеймс Хитфийлд или на Кърк Хамет. Междувременно тя си е поръчала изграден от бионаночастици андроид- двойник на Ларс Улрих- легендарния барабанист на Металика. Двойникът е „произведен” по модифицирани 3D изображения на музиканта от края на 80-те години на 20 век. Постепенно Джоана се влюбва в бионанокопието на Ларс и заживява щастливо с него........... 
Не толкова щастлива е съдбата на други джендърни мейнстриймъри. Някой от тях, в търсене на постоянното джендърно мейнстриймърно съвършенство остават нещастни за дълги години. При тях абсурд, абсолют, щастие, нещастие, желания, усещания и мечти до такава степен са оплетени едно с друго, че биха били напълно неприемливи за нашето време. 
Нашият втори примерен герой е Анджела. Тя е родена някъде около 2050 година. Родена е, разбира се, неправилно и невярно. Всъщност е „шерната” от програмите с база данни на няколко условни родители. Гените и са лабораторно съвместени. Нейните джендърни фантазии далеч надхвърлят разбираемото от първите декади на 21 век. 
Анджела, доверявайки се напълно на новите технологии започва връзка с анималомултиджендърен дроид, за чиято хардуеърна доработка плаща минимална лизингова вноска. 
Нещата са добре до момента в който Анджела се превръща в маскюлин на име Мигел и решава да изпробва животинската сексуалност на дроида. По погрешка, обаче дроидът вместо в кротка фимейл овца се мултиплицира в съскаща змия кобра. Мигел Анджела получава дълбока страхова невроза и за дълго време спира да се забавлява и дори няколко пъти ходи да цапа с боя паметника на Давид Леви ......


Тагове:   изкуство,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475328
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930