Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2021 08:36 - Някой аспекти от бъдещето на медицината
Автор: wilim Категория: Други   
Прочетен: 450 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

С навлизането на все повече трансхуманистични технологии в медицината и с нежеланието /и неспособността/ на никой да върне този най-хуманен сектор под крилото на държавата, предприемчиви тарикати от  компании, занимаващи се с нано, био, информационни и когнитивни технологии /НБИК/ ще монополизират  генните патенти.
 Какво означава това? Всяка форма на успешно лечение на болести с генно инженерство или с директни промени на ДНК или РНК ще бъде патентована от компанията, която ги е открила и разработила. По този начин тя  ще може да определя и цената на тази терапия,както и дали изобщо да я комерсиализира. Разбира се, свръхалчните собственици на тези компании ще искат да печелят колкото се може повече. 
 Постепенно те, или част от тях ще станат бъквални графове, барони, че и крале на света, защото здравето и дълголетието и на най-богатите ще зависи от тях. 
Още по- ужасно ще е, когато бъде патентована терапия за живот с продължителност 150 или 200 год. тъй като графовете и бароните едва ли ще искат да я продадат на някого и е вероятно да я запазят само за себе си и обкръжението. 
Сигурен съм, че на незапознатите такава информация звучи налудничаво. Нееднократно и авторът на този пост е определян за луд ;) 
Обаче истината е тази, независимо кой я харесва, кой я разбира или кой я приема. 
По същия начин някой би ви помислил за луд само преди 30-40 год ако му покажете и обясните функциите на среден клас смартфон, модел 2020 год. 
 Да се върнем на медицината - припомням, че чрез генна модификация вече официално се лекуват някой форми на рак, а в Китай две близначета се родиха с изкуствено променена ДНК. Разбира се, технологиите са патентовани още преди да се обявят публично.  Затова подобно лечение струва стотици хиляди долари, а себестойността му е многократно по-малка. 
Същото се случва и с нанороботите и с хирургическите роботи, чието производство е „съсредоточено” в няколко фирми, собственост на едни и същи кандидат феодали . 
В близко бъдеще ще ни принудят да плащаме цял живот за патентовани гени, нанороботи, които ни пазят от инсулт или инфаркт, абонамент за нови изкуствени органи и т.н.  Разбира се, ще плащат тези, които могат да си позволят. Останалите – останалите ще работят „ангария” на феодала собственик на патентованите гени просто защото още са живи...а той "не е позволил" на смъртоносни вируси да ги убият! 
Случаят с covid19 е показателен, без значение дали е или не е пилотен проект. Няколко корпорации спечелиха милиарди от ваксини и pcr тестове и тези милиарди пак са от нашия джоб...без да коментираме други условности...
 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - И това не е всичко!
14.06.2021 08:55
Около 2/3 от населението ще бъдат аблационирани чрез "ваксини", които И СЕГА се прилагат-ще останат безплодни, а останалата 1/3 няма да компенсира загубата. Населението ще намалява, с това и инженерният му потенциал. След още 2000 години на Земята ще има само шепа хора- 200-300 годишни дълголетници, които НЕ МОГАТ да се възпроизведат повече.

Както се "изгубиха" повечето закваски за кисело мляко, така ще бъдат убити с лекарства нашите полезни чревни бактерии.Ще ни продават добавки, с трайност до няколко месеца.

Облъчвайки ни (Г-5) ще съзсипят имуннат ни система, за да ни направят податливи на вируси и бактерии. Ще получаваме лимфоцитни инфузии и клетъчни трансплантациии.

И това далеч не е всчико!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 472617
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031