Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2021 09:20 - Хората с анцузите...
Автор: wilim Категория: Други   
Прочетен: 472 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Хората с анцузите са типична извадка за българското общество. Те на 11.07. ще гласуват за поредния (поредните) месия (месии). Много е вероятно, поради топлото време да отидат до секциите не по анцузи, а по къси панталони и чехли, но това не променя същността на проблема. 


Не я променя и това, че огромната част от тях не знаят какво значи месия, обаче познатото тям понятие "тоз(тез) които ше ни оправи(оправят)" е прекалено дълго, така че ще използвам непознатото им "месия". 

Хората с анцузите не се интересуват от мнението на тези без анцузи. Те нито им разбират речника, нито са в състояние да приемат нещо над инстинкта, над първичното, над кинтите…

Тези без анцузите за тях са или луди или надути или дървени философи, без значение дали са им съседи или съученици. Мнението на хората без анцузи не се възприема от хората с анцузи.

За сметка на това хората с анцузи вярват на телевизията или на платените сайтове в интернет, където отдавна работят специалисти по обработка точно на хора с анцузи. Такава е и целта на телевизиите и сайтовете - да събудят инстинкта, първичното, животинското у човека с анцуг и да не му дават никаква възможност да отвори съзнанието си и да провиди, че над инстинктивното възприятие има много по- висши човешки възприятия. 

На 11.07. обработените от телевизиите и сайтовете хора с анцузи ще гласуват. Ще гласуват ухилени, весели и вярващи за пореден път, че идващия месия (месии) ще ги оправи. 

Вечерта ще се приберат, ще пийнат по някоя ракия и бира, подкрепени освен с мезето и с инстинктивно любимите чалга хитове и дори ще се радват на дъщеричката или синчето, че още от малки инстинктивно хвърлят гьобеци. Докато се веселят, отвреме на време ще се сещат за предния месия и най - вече за майка му...ама ще се сещат ухилено и ще "поздравяват" майка му почти снизходително...

Само след няколко месеца, пак с ракия, бира и инстинктивно любими чалга хитове, хората с анцузи ще започнат да псуват новия месия или новите месии. Ще ги псуват инстинктивно и не толкова злобно, защото ще са на прага на осъзнаването, че новия месия (новите месии) са още по- големи негодници от предния месия (предните месии) и изобщо няма намерение да ги оправя.

След година или две ще дойде време за третия пореден месия. Тогава телевизиите и сайтовете ще заработят в негова полза и ще изкарат втория месия (месии) по-черен от дявола, крадец, лъжец и мошеник...както преди година или две са изкарали по-черен от дявола първия месия.

Тогава хората с анцузи ще се озлобят отново. Ще запсуват втория месия на майка, със злобни и кръвясали очи...ще псуват и проклинат…

Играта ще се повтаря още безброй пъти, а човекът с анцуга все ще се хили, а после ще псува...ще се хили и псува...и никога няма да разбере, че докато не се опита да съблече анцуга, да спре чалгата и да започне да слуша тези край него, които не ходят на избори по анцуг, нищо няма да се промени. 

Докато човекът с анцуг не разбере, че никога няма да се оправи, ако не чуе и разбере от тези без анцузите отговора на въпроса "какво значи да се оправи" все ще си е същия човек с анцуг - най - лесната плячка на лъжемесии, медии и други измамници. 

За хората с анцузите тази схема се нарича демокрация, а за тези без анцузите - либерална измама. 


Иван Спирдонов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475338
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930