Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2021 09:17 - ГЛОБАЛНИЯТ ЕЛЕКТРОНЕН КОНЦЛАГЕР - I част
Автор: wilim Категория: Други   
Прочетен: 728 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.08.2021 09:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Предлагам Ви материал за четене и мислене. Всичко написано в него е абсолютно достоверно. Няма никакви недоказани или съмнителни тези. Материалът е обемен и ще го публикувам в няколко части. Който разбере за какво става дума ще разбере и защо ни тикат мазници като този в долния ми пост и доста други работи... Приятно четене!

   Глобалният електронен концлагер може да заработи съвсем скоро и за него има съвсем открита информация. Тази система за тотален контрол няма да е зависима от държави, парламенти или правителства, а само и единствено от новите графове и барони, които вече притежават и технологиите и контрола над тях - това са Google, apple, Facebook, amazon, microsoft, Илън Мъск и други по-дребни "подизпълнители".    Защо ще го направят?  За информация -  общата капитализация, тоест - пазарна стойност на 5-те споменати корпорации е над 9 трилиона долара - повече от БВП на Германия, Франция и Великобритания, взети заедно. Собствениците на тези фирми, наричани за краткост GAFA+M имат толкова грандиозна власт и пари, че вече нямат друга цел освен да владеят света. Около GAFA+M са се групирали нови елити, включително политически, които също се надяват на някакъв суверенитет. За тях всякакви "бунтове на масите"  са ненужна емоция и трябва да бъдат забравени още преди да се и планират. Целта на електронния концлагер е да предотврати  подобни вероятности.   

А народите?  Всеки от нас, винаги и навсякъде ще бъде под наблюдение на глобален Биг Брадър, за който ще е буквално закрепостен. Концлагерът е явен и видим, а в Китай дори тече „пилотен проект”.  В последните години в „белите държави” в Европа и Америка „назначени” и самозвани „визионери” и теоретици на конспирацията заразяват милиони с откровени лъжи за неща, които никога и никъде няма да се случат. Такива са лъжите за 5G антените, които уж убивали хора и животни или причинявали болести, за намесата на извънземни  или  за това, че земята, видите ли, била плоска... В същото време информационно- комуникационните технологии, напреднаха толкова много, че и най-добрите режисьори и сценаристи на фантастични филми не могат да ги стигнат. Повечето хора вече и не разбират този технологичен растеж. Наистина не могат да „входират” толкова много нарочно заливаща ги информация. Друга е истината за членовете на елитите, канещи се да се превърнат в безсмъртни полубогове.  Милиардерите, които притежават достъпа до тези технологии са способни да създават реалности много по-страшни от най-страшните теории на конспирацията.   

Какво ще представлява този концлагер?  Бъдещият глобален електронен концлагер ще се състои от няколко основни компонента –това са: Вig Data - големите данни, системата интернет на всичко - Internet Of everything, безжичните 5 и 6 G мрежи и системата за глобален интернет "Старлинк"на фирмата на Илън Мъск SPACE X. Засега още не можем официално да добавим „невронната дантела”, някакви вградени в мозъка „рутъри” или комуникационни чипове.    Как ще работи тази система?  Вig Data - „Големите данни” знаят много за всеки от нас и сега, системата „Интернет на всичко”, представляваща сама по себе си електронен затвор, ги попълва ежесекундно с нова информация за това какво правим и дори какво си мислим да правим, тъй като съставляващите я милиарди „умни предмети” – като се тръгне от безбройните камери и се стигне до нашите „умни” дрехи, обувки и бельо, непрекъснато предават информация за нас.  Всичко това ще се обменя двустранно с мощните сървъри на фирмите за „облачни услуги”. Безжичните 5G /в бъдеще 6G / мрежи ше спомагат за светкавичния пренос на данните, а "Старлинк" на Илън Мъск ще гарантира, че никога няма да има „срив в системата”, тъй като ще е осигурила тотално интернет покритие, за да няма никой къде да се скрие.  Следващата стъпка е „точкова система”, осигуряваща „някакъв живот” на послушните и тотални ограничения за непокорните – като се тръгне от намиране на работа и се стигне до пътуване в чужбина или получаване на кредит. Например – трябва да си купите еди каква си пералня с изкуствен интелект, за да работи системата за следене още по-добре. Вие, обаче отказвате и веднага губите точки. И така – с всяка неизпълнена „заповед”. И - най-важното – цялата тази глобална система ще зависи изцяло от капризите и желанията на споменатите милиардери. Никой друг няма да може да я контролира.    Утре - II час



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475443
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930