Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2011 16:36 - ПИСНА МИ ОТ ЕВРЕИ И ИЗВРАТЕНАТА ИМ ПРОПАГАНДА!
Автор: wilim Категория: Изкуство   
Прочетен: 4034 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 15.10.2011 22:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Онази вечер даваха "Мъжът, който плаче"! Преди това, по TV 1000 гледах "Признанието"..... онази седмица показаха "Пианистът", а преди 10 дни - "Списъкът на Шиндлер"! Преди това бяха: "Музикална кутия", "Четецът", "Дневникът на Ане Франк", "Маратонецът", "Изборът на Софи", "Музикална кутия", "Зелената зона", Животът е прекрасен", "Яков лъжеца"................и десетки други!!!
   Писна ми от еврейските им проблеми, самосъжаления, комплекси, мании, психоанализи, тора, кабала, педерастии, некъдърност и откровена лудост!  Писна ми от ровене в мозъка на психари, от мазохизъм и извращения! 
   "Мъжът, който плаче" беше сравнително приемлива и до болка позната история за вечно гонените евреи! Изгледах го, защото играеха Джони Деп и ослепителната Кейт Бланшет! "Признанието" беше поредната серия от вечния сериал за "добрите" престъпници, в който 1 евреин уби трима души, защото не спасили детето му от някаква болест. Цял филм разплитаха дилемите в болния мозък на евреина /Бен Кингсли/ и изобщо не споменаха тези тримата имали ли са и те деца......! 
  Повечето от другите заглавия са за т.нар. холокост! До гуша ми е дошло да разказват страхотии за газови камери и все някой оцелял да ги разказва, а пък уж всичките били минали през крематориума, сварили ги на сапун, душили ги с газ, избивали им златните зъби, товарили ги в конски вагони....и т.н. и т.н. 
  Понеже, кой знае по какви причини, холокостът е забранен за изучаване, аз няма да изпадам в исторически подробности. Може би в някой друг пост. Тук не става дума за холокоста, а за това, че световните кукловоди продължават да преекспонират темата! Да бяха направили поне един филм за "холокостите" над: индианците в двете Америки, над арменците в Турция, над китайците в Китай и над десетки народи в руската империя и после в СССР, над европеиците в наши дни, над милиони източноевропейци след ІІ световна война, над милиони германци през 40-те и 50-те години.........! ДА сте гледали филм за тези холокости? НЕ!!! Няма и да гледате, защото няма кой да ги направи. Да - знам, че повечето холивудски босове са евреи, знам и всички останали теории на конспирацията, но тук не става дума за това, а за масов продукт, който се налага дори и на децата!
   Няма да изпадам в подробности, защото този пост си е откровено емоционален за мен! Тъй като твърдя, че познавам добре най-новата история, а също и киното, бих препоръчал един единствен контрапункт на гореизброените заглавия - лентата се казва "DER EWIGE JUDE"! Вярно е, че става въпрос за пропаганден национасоциалистически филм, нооооо и гореизброените аз също смятам за пропаганда, при това много много изтъркана. 
   И последно, макар и извън темата. След като толкова са гонили евреите в НС Германия, защо има двама фелдмаршали евреи??? Имената им са Erhard Milch и Erich von Manshtein-Lewinski!!!  
  
 
  



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - Майнщайн не е евреин
15.10.2011 16:52
От Езточна Прусия е. Според мен, грешите. За него. Но аз имам в архива си друго. Снимки на евреи, редници, подофицери и офицери от ..... SS. Евреите от Вермахта не броя. :-))))
цитирай
2. apostapostoloff - Няма такъв човек!
15.10.2011 17:30
Има Erich von Manstein, ама Майнщайн няма. Неграмотните полуинтелигенти от московско- ориенталски тип, да не пишат по блоговете, защото се излагат като кифладжии. Меко казано...
цитирай
3. kordon - Поздрави за хубавата статия!
15.10.2011 19:38
Благодаря за хубавата статия, която доста точно показва „достойнствата” на съвременното кино, използвано за широкомащабна и повсеместна пропаганда. Ясно е, че който прави един филм, няма да покаже в него себе си в негативна светлина, а обратното, и ще представя своята гледна точка. Така е било и ще бъде винаги. Така бих направил и аз. Да се твърди обратното би било проява на изключителна наивност. И тъй като голяма част от кинодеятелите на Холивуд са от еврейски произход (само пристрастни или невежи особи могат да твърдят обратното), очаквано е да гледаме нещата от техния ъгъл. Същото се наблюдава и в научно-популярните канали, като DISCOVERY, History Channel и др. Това твърде много стеснява хоризонта на зрителите, особено ако не разполагат с по-обширна информация. През 1951 г. американският историк Charles E. Nowell на заседание на асоциацията на историците заявява, че американските историци са изправени от опасността да „загубят историята”. Той казва още, че в Съединените щати правото да изследват, преподават и интерпретират историята все повече преминава в ръцете на Холивуд, писателите на исторически романи, авторите на сензационни биографии и създателите на хумористични книги. Това е жалко наистина, но днес важи с още по-голяма сила. Историята сега бива тълкувана и представяна на широката публика само от тесен кръг хора в съгласие с техните интереси. Но най-лошото е, че тази пропагандна машина като че ли извращава обществения морал, разрушавайки нравствените устои на социума. Каква е целта не е достатъчно ясно, но зная, че трябва да се противопоставяме на тази негативна тенденция, ако не искаме „да загубим историята”.
цитирай
4. wilim - Има Erich von Manstein, ама Майн...
15.10.2011 22:24
apostapostoloff написа:
Има Erich von Manstein, ама Майнщайн няма. Неграмотните полуинтелигенти от московско- ориенталски тип, да не пишат по блоговете, защото се излагат като кифладжии. Меко казано...

Сори, обаче съм чел достатъчно:)! Дори има разследване точно срещу Манщайн ЛЕВИНСКИ и неговото еврейско потекло!!! Който твърди, че еврейте, а не ционистите са провалили ІІІ РАЙХ, а оттам и бъдещето на Европа, той е неграмотник!!!! Няма никакво значение евреин ли е някой!!! Важното е, че е работил за ДЪРЖАВАТА! Който мисли, че ІІІ РАЙХ е базиран само на омразата към евреите е късоглед и неграмотен!!!! LEWINSKI!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475681
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930