Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2013 08:42 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО СВЕТЛЬО ВИТКОВ
Автор: wilim Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9211 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 11.05.2013 09:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Здрасти, Пич!
    Пиша Ти това писмо в личния си блог, защото няма къде другаде да го напиша! 
    Искам да Ти кажа, че предварително се извинявам, но няма да гласувам за Теб!
    Ще гласувам heavy metal ! Ще гласувам за Пламен Орешарски. Мдааа....така ще направя. И ще го направя, защото виждам какво става напоследък. Виждам как курвите и педерастите от медиите и PR агенциите объркаха съвсем и без това объркания народец. Затова реших да гласувам за Орешарски! Нееее....не за партията, която го издига за премиер, а само срещу партията на досегашния такъв! 
    
     Предният ми пост беше срещу Ганьо и Ганьовица, които се страхуват "да не настинат и да не се минат"! Писах, че няма кой да ни помогне, ако не си помогнем сами и че не е невъзможно и "безнадеждни" формации да влязат в парламента.....стига част от хората да пречупят мисленето, страховете и вярата си. Да, ама не. Не става. Виждам го сега с очите си. Виждам как "драконът е тук"...пак и отново и нищо чудно това злокачествено образувание да досъсипва България още 4 години. Разбира се, че става дума за онази група от бандити, милиционери и лъжци, която ни превърна от обикновено чалга общество в турбо фолк сбирщина, в която всеки мрази другия, а телевизиите са способни да те накарат да се усъмниш дори в собствената си сексуална ориентация........

     Единствената реална възможност това паразитно същество да бъде извадено от националния организъм е да бъде смачкано на тези избори! А може да бъде смачкано само от тази политическа сила, която стои зад Пламен Орешарски...независмо дали ни харесва или не! 

    Не ме упреквай, че ще гласувам за СерГей, както го наричат някой мутри и милиционери. Първо - много добре знаеш, че той не е гей...нито е обикновен педераст, а си е доста хетеросексуален....ама това няма значение. По-важно е, че аз ще гласувам протестно срещу кратуните....макар и за първи път в живота си да припознавам партията зад Орешарски като някаква алтернатива!

     Пич, ти за мен си символ. Имам Ти всичките албуми - със и без Хиподил. Мелодията на телефона ми е "Фани", а предната беше "Ариведерчи":)! Аз съм един от онези 43 000 във Фейсбук. Обаче сме малко и сме слаби. Това е истината. Тъпаците, милиционерите, чалгарите, хората с анцузи  и тъпите п..ки са мноооого повече от нас. Затова предпочитам гласуването heavy metal пред гласуването punk!

    Неее...не си мисли, че величая Орешарски и партията, която го подкрепя. Опазил Господ здравия ми разум:)! Просто виждам в нея по-малкото зло. Мисля си, че ще се справят по-добре, макар и с малко, защото никак не е трудно да се справиш малко по-добре, особено в сравнение с кратуните и милиционерите.

    Казваш, че единствен изход ни е Терминал 2. ГРЕШКА! Не е вярно. И знаеш ли защо?
Защото и от там няма вече къде да се отиде, освен в манастира Шао лин, а дотам май няма и полети. Както се казва в една книга - "белият човек е изпростял от педерастия, наркотици и прекомерна употреба на мобилни телефони"! Белият свят загива и то по-бързо отколкото си мислим. Загива, заради главочи като нашия главен главоч. Затова и емиграцията не е изход. Просто няма къде да се ходи вече!

    Тук - у дома трябва да си решаваме проблемите. Затова запрятай ръкави и се захващай по-сериозно за следващите избори. Като събереш /съберем/ не 43000, а 430 000 фена.....тогава нещата ще са по-сериозни. Ама за да станем толкова ще трябва да преубеждаваме и част от тези, които в момента си мислят, че пееш глупости, но не смятат, че ивана, петкана и драгана пеят глупости.
   Затова си впрегни източното мислене и тръгвай - от град на град и от фен на фен!
   А на тези избори трябва да изгоним дракона. Това е единственото нещо, което трябва да направим!!!




Гласувай:
8



1. alienzia - Поздравления за откровеното..
11.05.2013 09:35
.."писмо", както и за избора, в лицето на Орешарски. При все, че според мен, изборите не са необходими в момента. Правителството на посланик Райков се справя неочаквано добре..
цитирай
2. idealist - И аз
11.05.2013 09:42
няма да гласувам за Витков. Просто защото политиката е сериозно нещо, което засяга всички ни. И в нея нямат мястове шутове. А дори и да имат - те поне трябва да са шутове от ранга на онзи италиански актьор Бете Грило ли беше? А нашия Светльо е доста далеч от него. Доста му е трудно да свърже в едно няколко смислени изречения. Камо ли да представи някаква смислена програма за действие.
А иначе той ми е симпатичен в ролята на палячо - добре му се получава.
цитирай
3. apostapostoloff - Хубавото е това, че
11.05.2013 15:47
ГЕРБ ще спечели изборите и то категорично! Туй то! Толкоз!
цитирай
4. tit - Тъжно е,
11.05.2013 15:50
че Орешарски май е единствения разумен избор, ако гласувахме за личности.
Ако!:(

не мога да разбера, защо правилата в деня за размисъл не важат за нетя?
не визирам само твоя постинг...:))
цитирай
5. alienzia - !
11.05.2013 18:22
apostapostoloff написа:
ГЕРБ ще спечели изборите и то категорично! Туй то! Толкоз!

Ако това наистина се случи, то народът ни ще е достоен за съдбата си.
цитирай
6. demonwind - Апостол пак позна!
15.05.2013 10:21
Само че е забравил да си вземе вазелина :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475861
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930