Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2022 20:36 - СЪОБЩЕНИЕ ОТ ГАЛАКТИЧЕСКИЯ ФЛОТ ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ Е В ТЕЧЕНИЕ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ Е В ТЕЧЕНИЕ – СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН КРАЯТ НА МРАКА В ГАЛАКТИКАТА И ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА „ПРОЕКТА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО“
ГОВОРЕТЕ RANKENLT:
СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ БЪДЕ СЪОБЩЕН КРАЯТ НА МРАКА В ГАЛАКТИКАТА И ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА „ПРОЕКТА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО“.
ТЕКУЩОТО „СЪСТОЯНИЕ НА ИЗМАМА/ЗАТВАРЯНЕ“ Е НЕОБХОДИМАТА СИТУАЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ОПЕРАЦИЯ (АРЕСТУВАНЕ НА БОЛНИ РЪКОВОДИТЕЛИ), БЕЗ ПРЕЦЕДЕНТИ И ПРИЧИНА „ОСВЕН ТОВА“, ЧЕ НАСТОЯЩАТА ФИНАНСОВА СИСТЕМА (ДВИГАТЕЛ НА РОБСТВОТО) СЕ РАЗПАЗВА, ЗА ДА ИЗЧЕЗНЕ, ОБНОВЯВАЩИ СЕ ФУТУРИСТИЧЕН МОДЕЛ, КОЙТО ЩЕ ГАРАНТИРА ПОСТОЯНЕН ПЛАНЕТАРЕН ПРОСПЕРИТЕТ.
ПРОЦЕСЪТ НА АКТИВИРАНЕ НА ПЛАНЕТАРНОТО ВЪЗНЕСЕНИЕ ТЕЧИ УСПЕШНО, НЕКА ПОДДЪРЖАМЕ РАДОСТТА ОТ ЛЮБОВТА ЗА ЖИВОТА И ДА ПОДГОТВИМ СВОЯТА АВТОМОБИЛНА, ФИЗИЧЕСКА И МЕНТАЛНА СТРУКТУРА В МАКСИМАЛНА ЧИСТОТА, ЗА ДА ПОЛУЧИМ „ДОБРАТА НОВИНА“.
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА ЕРА НА ВОДОЛЕЙ, ЕРАТА НА ЗНАНИЕТО И НА ПЪЛНОТО, СВОБОДНО И СУВЕРЕННО ЕКЗИСТЕНЦИАЛНО СЪЗНАНИЕ.
КРАЙ НА КОНСПИРАЦИЯТА СРЕЩУ ЦЕЛТА НА ТОЗИ ПРЕКРАСЕН ЕКСПЕРИМЕНТ
ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ Е В ТЕЧЕНИЕ-
Виждаме със собствените си очи как този стар свят се разпада, най-мрачното време е преди зазоряване, но ще изгрее нов свят, където Светлината, Любовта и Мирът ще царуват завинаги.
Нека не ни завладяват страхът и песимизмът. Сега е моментът всички да се обединим и да държим високо нашите видения за Светлина, Мир и Любов, така че всичко това да стане реалност.
ПЪРВИ КОНТАКТ С ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА
Първият контакт е операция, започнала през 1990 г. като проста директива от Сирийския регионален съвет; неговият обхват беше разширен, когато Главният съвет на Галактическата федерация одобри това действие през 1991 г.
Първият контакт ще започне, когато се направи специална поредица от важни съобщения от големите правителства по света, които ще бъдат почти едновременно.
Те ще обявят, че извънземните са тук и че са добронамерени, и ще признаят ролята, която Галактическата федерация е изиграла в гарантирането, че новата реалност се проявява според божествения план.
След като поредицата от официални съобщения и глобалната доставка на вашето изобилие приключат, ние ще започнем нашите собствени процедури. Те ще включват поредица от прелитания всеки ден. Ще ги придружим с обява кои сме и какво правим.
Следващата стъпка ще бъде няколко малки разтоварвания. На този етап ще ви позволим да разгледате нашите кораби и да изберете няколко души, които да направят кратка разходка с нашите кораби.
Първият контакт ще се случи и с масово кацане, ако бъде поискано от Духовната йерархия. Специални командни кораби с размер на планета от флотите за наука и изследване ще служат като основни командни кораби за мисията First Contact.
Петдесет човешки звездни нации участват в Първи контакт. Нашата мисия е божествена и нашата цел е да изявим много важни проекти, да насърчим световния мир, да променим социалните, културни и икономически структури и да позволим на Майката Земя да се трансформира.
Като последна стъпка, ние ще ви запознаем с вашата местна духовна йерархия и ще ви съберем отново с вашите вътрешни земни братя.
Ще има текуща поредица от съобщения от Възнесените Майстори, които ще ви помогнат да разрешите определени културни борби за власт и да направите възможно междукултурното сътрудничество.
Всеки от тях ще се намеси и ще обясни произхода и историята на своите много култури и религии и ще настъпят радикални промени в техните религиозни борби.
Нашите земни съюзници са добре наясно, че моментът на официалния първи контакт ще сложи край на многото хилядолетия, в които войната „разделяй и владей“ функционираше в тази реалност. Той също така ще обяви, че вече не толерираме алчността и арогантността на сегашните ви кабали.
Обявяването на Първи контакт ще насърчи пълното разкриване на сега строго секретните правителствени файлове за НЛО. Областта на така наречената уфология [N. del T.: наука, която изучава НЛО или НЛО] изисква духовна ръка.
Този сегмент ни позволява да погледнем отвъд технологиите и да осъзнаем, че напредналите просветени общества са предимно духовни по природа.
Вътрешното "Слънце" (ядро) се променя, Майката Земя се готви да направи бързи промени в съществуващия си аспект. Способността му да поддържа своята екологична мрежа е намалена поради животозастрашаващите отпадъчни води, произведени от неговото индустриално общество.
Екосистемата е парализирана в кризата. Трябва да прегърнете задачите, присъщи на опеката на Майката Земя и нейната крехка екосистема. Китоподобните и обществото във Вътрешната Земя на Агарта са най-нетърпеливи да действат като ваши ментори по тези въпроси.
Ние също сме готови да предложим помощ, ако е необходимо. За тази цел ние организирахме серия от научни екипи за връзка, специализирани в съвременни екологични техники.
Променящата се природа на Майката Земя има времева рамка, в която Небето й е позволило напълно да се промени в новото си аз. След като тази трансформация започне, вече няма да можете да живеете на повърхността му.
Те ще трябва бързо да бъдат преместени в нашите кораби или в необикновените жилища, които сме построили във вътрешната част на Земята за тази цел. Вижте ги заобиколени от силови полета, холографска технология и любяща решителност.
Там те бързо ще се променят към своето напълно съзнателно аз. Флората и фауната на Земята ще бъдат евакуирани в специални среди в кораби-майки.
Учителите на този свят и на Сириус се обединиха и ще се появят пред вас.
Персоналът за директен контакт идва от звездната лига на Плеядите, съзвездието Андромеда, Лира, Персей и Овен, както и звездната нация Сириус.
Те ще действат като водачи и учители за вашия предстоящ преходен период. Корабите от много различни човешки галактически общества ще ви приветстват в Галактическата лига на светлината.
Първият пръстен от кораби обгражда Майката Земя и нейната изкуствена Луна. Този флот съдържа повече от един милион кораба.
Нашите първи информатори ще бъдат връзки, избрани от нашите различни галактически общества извън света, предимно хора.
Екипите за връзка ще направят серия от глобални излъчвания; Предвидени са две програми, които да ни представят. Ще обучаваме малки единици от два до шест кораба всяка. Тези кораби ще кацнат, за да дадат възможност на местното население да ги види.
За кратко време екипите на Галактическата федерация ще излязат от своите кораби, за да ви инструктират относно тази технология и да ви обяснят отговорността ви като физически ангели.
Ще започнем с програма, за да ви позволим да посетите нашите кораби-майки. Ще има обширни прелитания от разузнавателни кораби, които ще се случат преди масовото кацане.
Ще пуснем тайни технологии и още по-прекрасни устройства, включително много изобретения, свързани с енергията и транспорта, които са били произведени във вашия свят през миналия век.
Техните тайни правителства потиснаха тази технология, заедно с много други екологични иновации, поради дълбоко вкоренен страх, че подобни открития могат да доведат до техния крах.
Ние също така ще въведем по-практична технология и ще позволим на всеки от вас да получава информация - и да се свързва помежду си с лекота.
Раждането на пост-интернет среда, която инициирахме, ще ви предостави нови възможности за комуникация и забавление.
Лесното боравене с лесни за използване устройства ще ви предостави незабавна информация, която ви позволява свободно да се свързвате с всеки във вашия свят.
Използвайки малки органични компютри, ще станете глобално разпознаваеми чрез истинската честота на телата си. Тези интерфейсни устройства с вашия ум предоставят триизмерно холографско изображение, съдържащо данни, изображения и т.н.
Комерсиалната система ще бъде пълноцветна триизмерна холографска телепатия. Всеки, който желае да комуникира, може просто да види човек и неговият компютър ще се свърже с него.
Той ще включва универсален преводач и специална система за маркиране на честотата, която е тясно свързана с неговия уникален физически подпис.
Всяка къща ще получи устройство, което преобразува светлинната енергия в материя, за да осигури дрехи и храна. Не забравяйте, че програмите за изобилие ще ви позволят да разполагате с всички финансови ресурси, от които се нуждаете.
Нашите земни съюзници са се съгласили на много споразумения, дори по-мощни от NESARA. Тези разпоредби не трябва да се оповестяват на широката общественост, докато първият набор от споразумения не бъде публично обявен.
Едва тогава втората и третата вълна от действия ще бъдат разкрити и направени публично достояние.
Ще ви запознаем с технология, която ще ви позволи да пътувате по-свободно. Ще им бъде предоставена нова форма на транспорт, а новите им лични превозни средства ще левитират на няколко фута над Земята и ще могат да развиват скорости до 500 мили (800 километра) в час.
Самолетът, какъвто го познавате, ще изчезне и ще се превърне в технология за магнитно повдигане, с възможности от Mach 8, точно както ние ще ви предоставим „примитивни“ кораби, които приличат на нашите.
Система за телепортация ще бъде налична за спешни пътувания на дълги разстояния. Ще използваме тази технология и за изграждане на напълно автоматизирана магистрална система.
Ще бъде представена обширна програма за обучение на медицински практики, които не са вредни за здравето. Това ще доближи вашите медицински услуги до нашите.
Ще усвоите огромно количество нова информация и за да подпомогнем усвояването на огромни количества знания, ние ще ви предоставим технология, която може да ги „изтегли“ директно в паметта и системите за припомняне на мозъка ви.
Ще развиете своята наука и ще разширите своите философии по начини, които все още не сте чували, което ще доведе до брилянтен съюз на тези вече противоречиви елементи. Ще ви запознаем с чудесата на „изкуствения интелект“.
Ние ще предоставим система от технологии, които с проявените си способности ще обърнат замърсяването, замърсяващо сега вашия въздух, почва и вода на Майката Земя, за по-малко от шест месеца.
Втората ни цел ще бъдат фабриките, офисите, домовете, електроцентралите, въздухът, водата и сухопътните превозни средства, които бълват най-много замърсявания. Ще бъдат въведени устройства за свободна енергия, които могат бързо да се произвеждат масово.
Използвайки нашата технология, ние можем напълно да изпарим и издигнем сгради за няколко дни и да преоборудваме вашата производствена мрежа за по-малко от седмица.
От друга страна, можем напълно да го автоматизираме. Технологичните джаджи ще ви позволят да прекратите зависимостта си от произведените материали.
Те ще могат да строят свои собствени домове и колективно да планират своите градове. Неговите селски райони ще бъдат върнати в първоначалното им състояние на непокътнати гори и ливади в естествения им вид.
Редица от нашите технологии могат да превърнат живата светлина в храна, дрехи и други приложения, като по този начин сложат край на дългогодишната им зависимост от селското стопанство и дърводобивната промишленост.
Не забравяйте, че технологията е инструмент, предоставен от съзнанието за създаване на възможно най-приятна среда. Трябва да направите следващия великолепен „скок“ – тоест да израснете от планетарно общество към галактическо.
Никога не забравяйте, скъпи мои, че мутирате [от Хомо Сапиенс] в „Хомо Галактикус“.
Една по-интегрирана версия на вас, това галактическо човешко същество, притежава способността да води открит и смислен диалог с вашето истинско Аз.
Ще бъдат създадени специални световни центрове. Ще се роди нова финансова система. Тази реорганизация на вашето световно богатство проправя пътя за нова ера на сила във вашия свят.
Тази власт ще се основава на хората и ще й липсва злонамереният личен интерес на своите бивши тайни лидери.
Много групи във вашия свят и извън него си сътрудничат с духовното царство, за да сложат край на това, което пречи на вашето финансово изобилие да се прояви и бързото установяване на световен мир.
Нашата основна цел остава безопасно и здравословно успешно приключване на първата ни мисия за първи контакт. Този процес включва много различни възможности. Този, който предпочитаме, е да бъдем тиха подкрепа за бърз и успешен военен, политически и икономически преход във вашия свят.
Големи суми (пари) са пренаредени, каталогизирани и подготвени за разпространение. Готови са фондовете, банковите мрежи и списъкът на синдиците.
Налице са и решаващи намеси в способността ни да контролираме и принуждаваме поредица от големи оставки в редица силни правителства. Нещо повече, правните документи за стартиране на тази процедура са подписани и законно решени на възможно най-високи нива.
Правителствата ще се реформират или подават оставки, ООН ще бъде реорганизирана и ще бъде провъзгласен нов международен мандат за човешки суверенитет и свобода. Излишъкът или свръхпечалбите на мултинационалните компании ще бъдат преструктурирани.
Ще бъдат въведени нови правила за поведение. Сегашната концепция за „корпорация“ ще бъде законово нарушена.
Големите електроцентрали, които сега доставят енергия на вашите градове и индустрии, ще изчезнат.
Наблюдавахме многото биологични проекти, произведени в лабораториите на вашата тъмна кабала.
Въпреки че драстично ограничихме тези проекти от края на 1990-те, няколко от тях, въведени през 1970-те и 1980-те, опустошиха вашия свят и се превърнаха в големи глобални епидемии.
Нашите медицински екипи ги наблюдават и могат директно да се намесят само когато се осъществи Първи контакт.
Затова приканваме всички заинтересовани да използват своите духовни и физически ресурси, за да противодействат на тези изкуствено създадени епидемии. Тайните политики на „затворени врати“ от миналото ще бъдат премахнати
Удвоихме броя на отбранителните кораби, работещи в квадранта Земя-Луна на Слънчевата система. Ние също така затегнахме специалния междуизмерен защитен щит, който заобикаля вашата планета, и можем да попречим на всеки, когото не сме упълномощили, да напусне или да влезе на вашата планета.
Ние ще разоръжим всички ядрени оръжия и ще осигурим подходящи заместители за всички ядрени съоръжения за генериране на електричество във вашия свят.
Ще трябва да ви прехвърлим определени подразделения от най-близкия ни флот. Това също означава, че в подходящия момент ние ще затворим всички неблагоприятни военни комуникации и незабавно ще предадем тези отговорности на нашите земни съюзници.
Решени сме да гарантираме незабавния успех на нашите съюзници, като гарантираме, че целият основен персонал, който сега се контролира от последната кабала на Земята, ще бъде бързо заловен.
Тези бързи набези в лагера на кабала ще позволят на нашите съюзници на Земята да постигнат първоначалните си цели тихо и бързо. След като лидерите на кабала са арестувани, някои големи и безспорно положителни световни промени могат да бъдат официално обявени.
След като мирът бъде обявен, ние ще наблюдаваме бързото изтегляне на всички воюващи страни. Разкритията ще направят възможно и публичното обявяване на нашето съществуване от новите временни правителства.
Освен това те ще могат да представят нашите планирани предавания преди Първия контакт. Първоначално тази поредица от предавания ще изясни нашата роля в тези събития и ще подготви хората на Майката Земя за „Първи контакт“.
Нашите превозни средства са живи органични същества, оборудвани с много напреднали органични компютри, които са увеличени копия на нашите мозъци.
Един кораб има способността да взаимодейства с нас на всички нива. Има широк набор от мрежи, които са изградени на всеки кораб; има мрежа с по-малък обхват, която телепатично свързва всички членове на екипажа с навигацията
Когато се качите на някой от нашите кораби, вие незабавно се включвате в тази мрежа, която съвместно следи всичките ви телесни функции, мисловни процеси и емоционални състояния на всеки човек на борда.
Тази чудна част от технологията ще ви изглежда като изключително интелигентно живо същество. Една от най-важните възможности на тази технология е междузвездното пътуване.
Можем да регулираме честотата на кораб, за да го преместим от звезда на звезда. Тези „скокове“ от една Слънчева система към друга се случват поради начина, по който тя е физически построена.
Произхождайки от разузнавателните кораби или от великите кораби-майки, ние ще разкрием чрез радио, телевизия и компютърни мрежи истинската картина на световната история, а също и конспирациите да ви откажат част от технологията.
Излъчванията ще обяснят как хората от вътрешната Земя са се погрижили за вас. Те са подготвили впечатляваща, почти безкрайна серия от анклави за вас, като царства на Едем, където ще завършите своята мутация в напълно съзнателни същества.
Специално изградените за вас места са напълно работещи и в режим на готовност. Масовите кацания ще бъдат отложени, докато дойде време да бъдат доставени до новите им временни домове във вътрешността на Земята.
Небето е отделило период от само седмици до почти 14 месеца, за да служи като преход.
Ние идваме от всички сектори на тази галактика, а също и от много близки галактики и от огромни порядки и жизнени потоци на Небето. Ще започнем, като създадем вашето галактическо общество и вие ще можете да пътувате където пожелаете в тази огромна вселена.
Скоро те ще се приближат до Сириус и ще заемат мястото си в неговата многозвездна система. Вашата съдба е да се присъедините към съществата на Лъва от Сириус А и човешките галактически общества на Сириус B и C.
След кратко време Марс ще разцъфти отново. Венера, земята на изобилие от океани, ще гъмжи от живот.
Малдек ще се появи отново, както и най-вътрешната планета, която астрономите нарекоха Вулкан.
Луната ще стане вашата нова космическа станция в близост до Земята. Ще се запознаете с Марс толкова, колкото сега с вашата скъпоценна Майка Земя.
Хармонията и нивото на глобално сътрудничество, невиждани досега във вашия свят, ще станат норма. Ще бъде създадена нова система, която ще ви позволи да трансформирате работата на вашия свят.
Възнесеният Учител, който отговаря за тази операция, е граф Сен Жермен. Глобалният просперитет ще е настъпил и ще се роди ново галактическо общество. Вашата реалност е насред процес, който я променя завинаги.
В основата на настоящата ви трансформация е създаването на нова напълно съзнателна реалност. Минало, настояще и бъдеще ще станат едно. Нуждата да бъдете ограничени или да живеете в тъмнина ще отпадне.
Всяка реалност на колективното съзнание се променя само когато се достигне подходящата критична маса. Когато това се случи, цялата ви реалност ще бъде преобразувана.
Майката Земя, в която живеете, заедно с всички нейни жители, ще се променят заедно. Вие ще преминете в състояние на пълно съзнание и пълно членство в Галактическата Федерация на Светлината.
Те ще изпълнят свещеното пророчество и ще се съберат отново с галактическото си семейство.
Новото кралство ще бъде основано на осигуряването на условия, които ще ви подкрепят в създаването на вашето ново галактическо общество.
Господарите Сен Жермен и Иларион, както и Мория и много други учители, възнамеряват да наблюдават формирането на вашето галактическо общество.
·



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658200
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031