Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2013 11:51 - СПЕЦИАЛИЗИРАНО ЧЕТИВО ЗА ПРОТЕСТИРАЩИ "СТОУИЧАНИ" - ЧАСТ 2
Автор: wilim Категория: Новини   
Прочетен: 10915 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 28.07.2013 08:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това е продължение на предния ми пост с подобно заглавие.
Не успях да слея двата в един въпреки многократните ми опити!

  .....Използват Ви за пореден път. Снощната „излагация“ пред парламента показа ясното лице на т.нар. протести. Пияни и дрогирани лумпени,футболни агитки и платени агитатори – това ли е Българския народ? Не! Не е! Вие сте зомбита, чиито мозъци са изпити точно както голямата „умна буболечка“ изпи мозъка на пилота в „Звездни рейнджъри“! Дори и oбразът на вампирите, които пият мозъците Ви и той е сходен с този на „умната буболечка“!
Мислите се за модерни? Мислите се за елит на нацията? Нищо подобно! Не само, че не сте модерни, а сте и доста ретро! Западните ценности, ценностите на либерализма/който аз си наричам либерастия/ отдавна са на смъртен одър. Права на човека, пряка демокрация, мажоритарни избори, мулти култи....всичко това е вече отживелица!
Милтън Фридман, Тофлър, Шумпетер, Тойнби, Попър, Хопкинс....теориите на тези хора бяха създадени за да съсипят белите държави и успяха. Обаче и сега тези "гурута" на разрушението се изучават и превъзнасят.
Истината сега е в Изтока – Китай, Индия, Русия, Турция...и т.н. – Това са държавите на бъдещето. Там залагат на традиционни ценности и напълно загърбват постмодернизма. Цялата теория за развитието на Китай, например, е начертана от Дън Сяо Пин преди повече от 30 год. и се базира на традициооните китайски разбирания за света...нищо повече. Базира се на универсалните природни аксиоми.
 А какво стана в т.нар. "бели държави"? Благодарение на дългогодишни либерастки усилия белите хора се превърнаха в жалко подобие на бащите и дядовците си, както впрочем и вие сте много жалко подобие на предците си. ЕК, например, е "страшно заета" с проблема как да се наричат служителите, че да няма полово деление.....щото звучало обидно...някакси:)! Значиии...не може да се казва на дамата Госпожа еди коя си и на старшия експерт по "правите краставици" Господин Едикой си:)! Трябвало да се казва по друг начин,,,безполово. И за тази "важна за цяла Европа" тема ще се изхарчат стотици хиляди евро....и ще се изпишат хиляди страници, а това, че повече от 1/3 от младите европейци са безработни и че огромна част от тях са трайно безработни и дори нямат никакви създадени трудови навици...това е маловажно за хомункулусите от ЕК /наричам ги така, за да не ги обидя полово:)/!

  Но...пак да се обърна към вас- скъпи протестиращи  - това, което става по света в момента ви е непонятно. Непонятно ви е, защото вие се „образовате“ само в и със лъжи! БТВ, МТВ, НТВ и всички ТВ, компютърни игри, тъпи холивудски филми....още по-тъпи учебници от споменантите по-горе автори – ето с това се образовате и затова сте зомбита...при това ретро зомбита. Всички тези медии и „образования“ са под контрола на едни и същи гадове. Там информацията е строго филтрирана и има за цел само вашето зомбиране и превръщането ви в безмозъчни глупаци. Да сте чели какво става в Унгария? Няма къде. Или ако чуете нещо, то ще е поредното оплакване на някой либераст, че Орбан нарушавал някое от правата му! Но всички пишат за бебето на британската принцеса или за циците на А. Джоли....пишат, защото за вас това трябва да е по-важно от опитите на унгарците да бъдат свободен народ и държава.
  „Отворено общество“, Хелзинкски комитет, Европе  йска комисия, Брюксел, МВФ, СБ, Лондонски клуб, Холивуд, телевизии – всичко това са зомбиращи институции . Вие им вярвате, защото сте ретро. Точно затова и ми е смешно как може да се мислите за елит.
   Бъдещето, момичета и момчета, е връщане към миналото – към традиционните ценности. Бъдещето ще унищожи хедонизма и меркантилноста, стремежа към лесни пари на всяка цена, многостепенната търговия, консултантските услучи, индустрията на удоволствията и застраховките....ще унищожи "хартиената икономика", базирана на свободно печатани трилиони долари и евро без никакво покритие, а оттам и цялата либерастка система!
    Трябва да се работи, вместо да се лежи и да се мрънка за блага и права, да станем скромни, а не да пилеем пари за глупости, децата ни да учат инженерство и агрономство, вместо маркетинг, право, психология, ПиаР или публична администрация! Апологетите на „икономиката на щастието“, в които вие още вярвате, се издъниха и провалиха целия бял свят и който не го вижда е сляп!
Иде времето на изтока, колкото и да не ви се иска. Рано или късно розовия балон на долара и еврото ще се спука. Още по-рано ще започне да изпуска въздух. И тогава цялата фалшива либерална вавилонска кула ще се срине пред очите на всички ни!
   Това е истината! А вие си протестирайте. Продължавайте да вярвате в глупости. Обаче знайте, че колкото по-бързо „прогледате“, толкова по-малък ще е шока, когато видите ценностите ви да изчезват като хартия в огън!
Който трябва ме е разбрал!
  Сега - за да не си помислите, че толкова съм ви надценил и съм повярвал, че ще разберете всичко написано по-горе, ще ви го кажа в прав текст :
 - сегашните ви протести са сред последните опити на глобалната либерастка диктатура да дестабилизира все още здравата България. 
  - всичко се организира, финансира и му се осигурява медийно внимание от подразделението на ЦРУ, наречено фондация "Отворено общество" и подопечните и "наши" структури - Институт за пазарна икономика и Български хелзинкски комитет и още няколко партийки и НПО-та.
   - Бойко Тиквата, заедно с пашата, бейлербея, мачо, мучо, жабата, крокодила и т.н. мутри са много "по-удобни" управляващи от сегашното правителство. Такива са, защото безрезервно показаха, че изпълняват заповедите на международната либерастка мафия, водена от Вашингтон и Брюксел. А лидерите на тази мафия са ужасени от евентуално повторение на унгарския пример и могат и до гражданска война да докарат България, само и само да не допуснат някакъв пробив в статуквото.
   И последно - мислете с главите се, а не се доверявайте на готови постулати. България я е имало и ще я има. Историята няма край, а само развитие! И като викате "оставка" и "комуняги" пак се замислете. Защото либерастите са много по-страшни дори и от комунягите....но за да го разберете трябва да мислите!
    И вярвайте в Бог! Дори и само това е достатъчно, за да се измъкнете от либерасткото тресавище. Обаче пак трябва да мислите!



Тагове:   протести,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. tomcat2 - Евала човече, има и свестни и будни ...
26.07.2013 18:49
Евала човече, има и свестни и будни хора ,като теб и мен да кажат истината такава каквото е за тези протести!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475433
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930