Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2013 13:40 - КАКВИ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ???? КОГО ЩЕ ИЗБЕРЕМ "МАЖОРИТАРНО"?
Автор: wilim Категория: Политика   
Прочетен: 2121 Коментари: 0 Гласове:
1



  Току що прочетох, че протестиращите в София са издигнали нов лозунг - "Следващите избори за парламент - мажоритарни"!
   Напълно съм съгласен с досегашните искания на протестиращите, защото тялом и духом съм един от тях, но подобни призиви могат да се родят само в главата на някое неопитно идеалистче....или в главата на поредния "народен спасител"! 
   Защо мисля така? Защото е ясно, че ако изборите са мажоритарни хаосът в територията, наречена България ще е още по-голям! Ненавиждам всичките партии, защото знам / не съм чувал, а знам/ че всички те са от едно котило - от котилото на ДС и ЦК на БКП, заченато с непрестанната "братска" помощ на КГБ, КПСС и лично на другаря Владимир Владимирович....напоследък:)! Е - тези "другари" отдавна са "лобисти", масони и бизнесмени, а не милиционери, агенти и партийни и комсомолски секретари...но това е друга тема! Та - наивно да се мисли, че същите тези "родители" на всички партии нямат резервен сценарий и за ситуация като сегашната. Имат!!! Повярвайте ми! И част от този сценарий са именно мажоритарните избори! Отдавна отдавна кукловодите са готови и с кандидатурите си.
   ОК. Нека разгледаме и един "идеалистичен" сценарий, при който споменатите кукловоди не се месят. Допускаме, че в следващото НС влязат....да речем 100 свестни депутата - хора, необременени с обществена завист, омраза и т.н. /трудно ще се намерят, но все пак..../! Та - влизат тези честни и милеещи за България момчета и момичета/допускам, че ще са млади хора, тъй като над 35 всеки в БГ е за нещо мразен и "оплют"/! Влизат и какво се случва?  Първата работа на споменатите по-горе гадове е да ги купят - къде с пари, къде със заплахи, изнудване и интриги. Повярвайте ми - ще купят и 100-те! И ще го направят по една проста причина- и 100-те момчета и момичета ще бъдат бедни и необиграни. .....щотоооо....ако са богати и обиграни и ще са мразени и оплюти и няма да са идеалисти и...... и изобщо няма да им мине през ума да се кандидатират за мажоритарни избори. Та така...с момчетата и момичетата идеалисти!
    Много по-реално и сигурно е, че ако има такива избори в следващия парламент ще влязат по-големи боклуци и от тези в сегашния! Местните "баровци" просто ще си купят местата и толкова. И няма да има никакво значение дали изборите ще са мажоритарни или пропорционални. Циганите, които са вече 1 500 000,  ще гласуват вкупом, цели "трудови колективи" - също! И- ето го готово следващото "мажоритарно" избрано НС! 
    Истината е, че трябва тотално да се смени модела на управление! Никакви реформи в рамките на съществуващата либерално демократична световна диктатура не могат да донесат лелеяните промени. Трябва да се върнем към миналото и да видим тогава как сме се справяли в тежки ситуации! Трябва ни поне промяна в посока Президентска република. Тогава поне ще е ясно кой носи отговорност. Ноооо...темата за отговорността е друга....! И тя също не може да се обсъжда в рамките на световната либерално демократична диктатура......



Тагове:   избори,   протести,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475358
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930