Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2013 20:30 - БЪЛГАРИНЪТ НАЙ-МНОГО ГО Е СТРАХ ДА НЕ НАСТИНЕ И ДА НЕ СЕ....МИНЕ! А ВСЪЩНОСТ Е НЕИМОВЕРНО ИЗПРОСТЯЛ! ПАК ЩЕ ГЛАСУВА....ЗА ТЕЗИ, КОИТО "ЩЕ ВЛЯЗАТ"!
Автор: wilim Категория: Политика   
Прочетен: 5313 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
......за ГЕРБ...БСП...и други доказани групи от национални предатели. Не му се ще да помисли малко. Ааааа....ако гласувам за...еди кого си и ще ми отиде гласа на халост! Така разсъждават съвременните Ганьовци и Ганьовици! Бахти тъпата логика! Бахти как ги лъжат, че ТЕ ще си избират управниците! Чували сте го, нали! 
 
     Мноооого тъпа пасмина сме....честно! Всички се кефеха на протестите, макар и да не излязоха всички на улицата, щото все ги е шубе от нещо....или просто им е по-сладка ракията със салата....обаче се кефеха.... някой друг да им намали сметките за тока. Или просто се притесняваха да не настинат...или да не се минат...пред комшията!

       Кефеха се, ама сега пак ще гласуват за Буда, Кршна....или както са им там никовете на всичките милиционери и подопечните им маймуни. И защо? Защото само Буда, сергей, волен и турците щели да "влязат"!!! Ами как да влязат други, като няма да гласува никой за тях? Как да стане? 
  
       Вярно е, че медиите влияят. Вярно е, че тези социолози и агенции са по-долни курви и от журналистите....ама то това се знае от години. И като се знае от години Ганьо и Ганьовица не го ли разбраха? Не разбраха ли, че мафията ги манипулира като животни? Не разбраха ли, че за онези "отгоре" животът на Ганя и на Ганьовица е по-безинтересен и от празната им кутия с пури? Явно не са!
      
       Ганьооооооо....Ганьовицеееее.....не разбрахте ли, че изродите, която управляват...пардон - досъсипват България можете само вие да махнете! Само вашият глас може да промени нещо! Ако не гласът Ви, то тоягата Ви може! Не слушайте социолозите, които не са никакви социолози, ами са най-обикновени клакьори и ибрикчии на мафията. Не гледайте телевизия и не четете вестници! Направете едно единствено нещо - МИСЛЕТЕ! Напрегнете си малко кратуните!

      Няма кой да ви оправи. Е - по по-хубавия начин Ганьовица ще се намери кой, ама напоследък и Ганя все го оправят....по не толкова приятен за него начин...!. Оправят го толкова много пъти, че от оправия тока му е основен и главен разход, а ментето - втори...да бори стреса от "оправянето"...както се казва:)! Е- за "вектричката"  за газ - каквото остане! Пък за дрехи и обувки има втора употреба...а и Ганьо такива неща от години не купува. Кара със старите от битака.

    . А - като писах Ганьовица - Скъпи родни дами, моля Ви - не гласувайте сексуално. Знам- за много от Вас лицето /той не е точно лице, а някаква друга част от тялото...ама хайде- ще спазвам благоприличие/...та лицето с ник Буда е секссимвол, мачо, мъжествен тип, секси и т.н. Изобщо нямам и намерение да Ви разбирам.....скъпи дами, обаче Ви моля, да мислите за кого ще гласувате и да мислите с главите си...а не ....с друго....извинявам се за причиненото неудобство! Та - моля Ви- не избирайте имагинерен любовник, а ДЪРЖАВНИК!

    Мамка му - преди време писах подобни неща. И нищо не се е променило....ама съвсем нищо. 4 години ядем...големия и изобщо не вдяваме какво трябва да направим. Писах за Унгария. Абе защо никъде не пишат за тази Унгария? Доколкото чувам, хората там за първи път се чувствали свободни! От 70 години насам! Свободни и от руснаците и от Брюксел / то и няма голяма разлика/! Спрели им парите от ЕС! Голяма работа. 
     
   А НИЕ...като се дупим и ближем задници какво получихме? Аааа- да -  пътища...защото сами не можем да си ги направим....което май е единственото свястно нещо, дошло от т.нар. Европа...като че ние сме в Антарктида. Няма да споменавам за отношението на т.нар. европейци към нас. Няма да се впускам и в подробности за т.нар. еврофондове, които са точно като "любимото" ДДС- направени са да се крадат на 70 - 80 процента! 

  Таааа.... какво правим? Седим си в кочината, като едни скопени шопари преди заколение! Да...ще кажат Ганьо и Ганьовица - в кочинката, ама на топлоооо.... 

  И пак се сещам за онзи лаф от заглавието - Българинът наистина най-много го е страх да не настине и да не се мине....страх го е дори и тогава, когато чува как му точат ножа..............

 
    



Гласувай:
5



1. injir - Ужас. Направо като на заколение. . .
25.04.2013 00:03
Ужас. Направо като на заколение...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475823
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930