Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2021 08:53 - България - оптимизъм unlimited
Автор: wilim Категория: Други   
Прочетен: 381 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 04.06.2021 08:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес голяма част от нашите сънародници не си задават въпросите "кое е правилно", "кое е истина" или "защо е така"! Те денонощно хулят България, българите, комшията, парламента и международното положение. Пропагандата ги е превърнала в машини за хулене, готови отново и отново, винаги да са "анти" и "против" да викат уууу и дюююю, да гласуват за поредния нов "месия" и да проклинат предния, все някой за нещо да им е виновен и все нещо да не им е наред!  Медиите, намиращи се в ръцете на антибългари, поддържат у тях този "плам". Те тотално  ги ин - формираха - поставиха ги в желаната от нашите врагове форма.

Време е за превъзпитание на тази част от нашия народ. Всеки от нас трябва да превъзпитава поне по едно хулещо зомби на ден, служейки с другата, НАШАТА ИСТИНА - днес България е едно от най-добрите места за живеене в Европа! Това е истина, а не медийна измислица. Митът за материалната ни бедност съществува само в главите на споменатите плюещи злобари. Пък и тя не е важна в случая. Виждаме до каква тотална дегенерация се докара западна Европа, независимо колко е добре "материално" или пък точно заради това. 


 Нашето най-голямо предимство са нематериални качества като консерватизъм и нормалност - такива, каквито  изживяващите последните си дни западни общества са загубили. 


 Главната ни задача е да преформатираме мрънкащите зомбита. Тогава можем да станем рая на Европа. 


Защо България има съвсем реален шанс да стане рай на Европа?  


  1. Колкото и зомбитата да реват и хулят България и българите, тук хората са нормални. Няма разнокожи и разнополови… или, ако има опити за налагането им, то обществото ни изобщо не ги приема. България е и единствената държава в ЕС, чиито Конституционен съд изрично обяви, че има само два пола! 

  2. У нас няма болшинство от гледащи лошо и недоволни от всичко  феминизирани фемини. Все още мъжът е мъж, а жената - жена! Мачизъм и сексизъм са почти непознати понятия. Тук не действа и Истанбулската конвенция, нито всякакви извращенски постмодерни закони и разпоредби.  

  3. Средната заплата сега е около 700 евро, колкото и да мрънкат мрънкачите. Това, заедно с наличието на огромен процент собствени жилища и сравнително ниските данъци и цени, създава един съвсем приличен материален стандарт на живот...колкото и да мрънкат мрънкачите… 

  4. България не е заплашена от превръщане на българите в малцинство, за разлика от Франция, Холандия или Белгия…чието малцинство от нормални бели хора скоро ще бъде принудено да бяга родината си и да търси ново местоживеене.

  5. Нашият народ все още има шанс за истинско национално възраждане, ако, разбира се, имаме воля и желание за това. Историята ни и съвремените предпоставки доказват напълно тази възможност. 


ЕРГО - Трябва да спрем да мрънкаме, да хулим и плюем всичко и всички и да се въоръжим с вяра и оптимизъм. Трябва да спрем да се доверяваме на медиите, а да заобичаме България и българите. Няма как нещата да са добре, ако не обичаме себе си, тоест - родината си. Трябва да спрем да завиждаме, да мразим комшиите и колегите и да се съсредоточим към основната цел - изграждане на ново българско общество, базирано на общността между българите, на това, което ни обединява, а не на това, което ни дели.  Пътища, паркове и заводи се строят, но общество с унищожена душа е мъртво и не подлежи на ремонт. За нас още не е късно. Ако си повярваме и се обединим, бъдещето ни ще е радостно и щастливо и децата ни наистина ще живеят в рая на Европа.

 




Тагове:   бъдеще,   оптимизъм,


Гласувай:
3



1. panazea - https://panazea.blog.bg/video/2021/01/17/moiata-optimistichna-teoriia-za-bylgarskiia-narod.1744975
05.06.2021 13:38
Моята Оптимистична теория за Българския народ
Много правилно !
Важно е качеството на живот !
Благословени да са Българите навсякъде по света !
Панацея
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 476009
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930