Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2013 16:28 - ЧЕНГЕДЖИЙСКИТЕ ТАРИКАТЛЪЦИ НЯМАТ КРАЙ! ДЪРЖАВАТА СИ ЗАМИНАВАЛА БЕЗ БОКО????
Автор: wilim Категория: Новини   
Прочетен: 2156 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ...ХММММ....Май напоследък все на прима виста пиша и става малко злободневно, ноооо...блоговете са свободни текстове, писани от свободни хора и т.н.:)! 
    Та -видях"най-четен" пост и гледам- "БЕЗ БОРИСОВ ДЪРЖАВАТА СИ ЗАМИНАВА" - пак дитирамби за боко, известен още като Буда, Тиквата, Главата и т.н. И гледам, че има 99 "за" и едва 18 "против"!!!! Безспорно момчето /или момичето/ разбира от PR. Постът е доста "професионален"! Аз бих платил доста за такава "творба"! Обаче си е чиста ченгеджийска пропаганда! така мисля аз....Каква държава...какъв борисов???? Държавата ще я има и след Борисов и след борисовица...както казваше баба ми/лека и пръст/! Ако този е символ на държавата и държавността направо в Африка да бягаме! Защото след този пореден "месия"/пардон - буда:)/ доходите в БГ вече са на африканско ниво! И освен 40 -50 км. пътища нищо друго не се случи за 4 години....пък колко по 40-50 млн. са откраднати тепърва ще разбираме...! А -  гледах и дебата в НС....при положение, че от години не гледам ТВ! Ходът с оставката и протестите е толкова умела манипулация, чееее....ум да му зайде на човек какви гений ги измислят тези планове....само и само да заблуждават нас - говедата:(! Тааа- стигнах до следните изводи:
     1. Ние наистина сме уникални говеда, точно като в онзи виц за въженцата, който съм публикувал и тук преди време. Уникални говеда сме, защото все търсим "под вола теле"! Абе момчета и момичета - каква е разликата между боко, сергей, доган и всички останали???? Откъде накъде се връзвате на тъпите ченгеджийски номера, че видите ли, боко бил по-добър от костов....примерно, И защо? Защото подал оставка "в интерес на народа"??? Смях.....смяяяяях!!! Просто PR агенциите зад боко са по-добри от тези на костов...примерно/а и тази наука напредна доста за тези години/! Честно се чудя има ли чак такива тъпаци, които си мислят, че боко управлява държавата. Още по-честно се чудя на тези, които пак биха гласували за герб...а те, както се оказа...не били никак  малко!!!
   2. Ние сме уникални говеда и поради факта, чв се надяваме нещо да се промени, но пак си мислим, че тази промяна ще дойде "отнякъде"! Откъде да дойде? От Владимир Владимирович? Ами нали той и босовете му правят сценариите!!! Или ще дойде от Обама...осама и тяхната мама.....???! Няма щанс, момчета и момичета! Просто разочарованията ще стават все повече и повече! И най-прав беше Волен Сидеров, който каза днес в парламента, че трябва да има ново Велико НС и нова конституция! В нея основно трябва да се наблегне на отговорността на политици и магистрати! Това е реалното възможно нещо! Още по-добре е да станем президентска република, в която се знае кой командва. Това е и реално и възможно!  Колкото до утопичните надежди на протестиращите - вижте предния ми пост- там съм им описал празнотата!
  И последно! И на мен ми се иска да дойде сила като тази, която взе властта на 19.05.1934! Обаче я няма - нито тази "сила", нито историческата възможност за такъв развой на събитията!  Изобщо не споменавам, че онези българи нямат нищо общо със сегашните болшевишко-леберални клонинги, в каквито ни превърнаха за последните 67 години! 


Тагове:   бойко буда,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. neznayko - Ние сме уникални говеда
21.02.2013 16:43
Няма да стане номера с Велико НС. Ще се изпокарат и нищо няма да приемат. Военен режим трябва!
цитирай
2. onlyfun - "И гледам, че има 99 "за" и едва 18 "против"!!!! "
22.02.2013 16:07
Деветдесет са от неговите профили - много разбира от PR!:-DD

Трябва, Незнайко, но няма военни.:-(
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 475917
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930