Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2012 17:11 - ПОЛЕЗНО ЧЕТИВО ЗА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИ, СОЦИАЛИСТИ, ЛеБЕРАЛИ, РУСОФИЛИ, ДРУГИ "ФИЛИ" И ИЗОБЩО ЗА ВСИЧКИ ЗОМБИТА В БЛОГ.БГ
Автор: wilim Категория: Лични дневници   
Прочетен: 17938 Коментари: 7 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Уважаеми дами, господа, господа, усещащи се като дами и дами, усещащи се като господа. Уважаеми лЕберали, демократи, русофили, франкофони, галфони, читатели на "форбс", "24 часа", "Мениджър", "Уикенд", "Новинар" и т.н. и зрители на БТВ, Нова, Стара, ББС, БСС. СНН,СБС, Дискавъри и сие........, поддръжници на Путин, Меркел, Барозу, абрамович, янукович, тиквата, мъДянков, Гнуснолина георгиева, параванов, Ааазис, Слави, Ивана, Драгана, Петкана, Бъста раймс, Раста Бъйнс, техно, мехно, меси, беси, роналдо, роуън шматкинсън, британското "величие", "пазарната икономика", ман юнайтед, юнайтед ман, "монетарната политика", фондовите борси, нови лекарства, пиърсинг, силиконови цици,холивуд, боливуд, обама, осама и тяхната мама... ит.н. ...също и за - глобалисти, антиглобалисти, антифа, зелени, пембени, педали, транссексуални и други евросоциалисти......
  Пиша това по повод някой коментари в предишните ми постове! ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ- ВАШИЯТ СВЯТ Е МЪРТЪВ! Мъртви сте и вие, макар и да не го усещате! Духовно сте мъртви! Вие сте част от тази част на човечеството, която се поддаде на дявола! Вие повярвахте, че историята е свършила, защото пропагандата преекспонира трудовете на някой си фукуяма! Вие вярвате, че Божият Син е измислен, защото вярвате в глупостите на Дан Браун! Вие вярвате, че парите ще ви направят щастливи, а не знаете, че това не са пари, а хартии за глупаци като вас! Вие продадохте земите на прадядовците си за жълти стотинки, за да вземете зелени хартии! Вие вярвате, че светът ще стане едно, че негрите са хора като белите и че циганите ще се интегрират....без да си задавате въпроса къде ще се интегрират! Вие сте готови да плащате и 30 % ДДС, без изобщо да се замисляте, че това си е най-безсрамна кражба, но го плащате, защото трябвало да се пълни някакъв бюджет! Дори и не се замисляте, че този бюджет трябва да е за вас!  Нито един път не сте се замисляли каква е разликата между  "световната пролетарска революция", респективно - "пролетарии от всички страни, съединявайте се" и глобализацията! А разлика няма!  Всички трябва да станем "пролетарии"- хора, които нямат нищо...пардон, които имат кредити и други задължения! 
    Всички сте съгласни да "играете" с някого или за някого на избори, като че ли не става дума за бъдещо управление, а за игра на белот!!! 
    Само и единствено да се печелят пари! Това е вашата религия, без да се усещате, че кукловодите отдавна са разпределили истинските материални ценности,а за вас оставят "дрогирането" от печеленето на пари, които Те могат да девалвират, инфлацират или деноминират когато си поискат! 
     Допуснахте децата си да се превърнат в безмозъчни зомбита, седящи с часове пред компютъра и да играят игри, чрез които напълно объркват истинския и виртуалния свят- пак като в "Матрицата"! Не виждате, че кукловодите целенасочено забраниха армиите и военното обучение с 2 цели - първо, армиите да са от безмозъчни професионалисти, а децата да не ходят войници, за да се превърнат в също безмозъчни безформени същества, натъпкани с хамбургери и кока кола и слушащи заповедно налаганата музикална "дрога", наречена "техно" или също така заповедно налаганите псевдомузики чалга и рап!
    Вие не си задавате въпроса защо еманципацията е популярна само сред белите народи? Защо белите жени искат да стават мениджъри, а не да раждат деца? Много просто- за да има по-малко бели хора и по-лесно да ги смесят с черни и цигани! Пример - "великата" френска република!
    Същите вие вярвате в доброто бъдеще на света, а не виждате, че световнитв кукловоди ни водят към погибел, а не към "добро бъдеще"! ЦРУ свали повечето режими в арабските страни, за да сложи на тяхно място радикални ислямисти....които искат да рушат пирамидите в Гиза, щото били "езически творения".....точно такива "световни терористи", с които уж същото ЦРУ води война на живот и смърт след т.нар. "атентати" на 11.09.2001!!!!!
   Вие мислите, че живеете в условия на "демокрация", "социална пазарна икономика" и т.н. клишета, но не знаете, че светът винаги е бил олигархия!!! Винаги!!
   Няма леви, няма десни, няма лЕберали, няма демократи, социалисти и т.н. Има само корупция, лакомия и тъмни сделки! Никой не мисли какво ще остави след себе си, а само гледа да лапа! Истинските ценности, културата, изкуството, развитието, образоваността, вярата в Господ....всички те са забравени...или забранени, за сметка на почитта и коленопреклонението пред бандитите...пред "големите играчи"!!! 
   Фармацефтичните компании правят милиардни обороти на гърба ви! Измислят нови и нови болести, за да продават после нови и нови лекарства! 
    Не виждате, че съвсем целенасочено се толерира "плоденето" на циганите и негрите. Циганите у нас бяха под 200 000 само преди 20 години, а сега са над 1 200 000!!! Негрите в Африка бяха 200 млн. по данни от 1986, а сега са над 1100 000 000 - милиард и сто милиона! Да не мислите, че е случайно? Не е! Планът е вашите затъпели и "демократично" мислещи деца да се смесят с негрите и циганите, за да се създаде "глобалното" общество, пардон- да победи световната пролетарска революция!!!! Пример - пак "великата" френска република!
    Вижте какво ставаи у нас - символ за успял човек отдавна не са хора на изкуството, учени, лекари, истински индустриалци и предприемачи /доколкото ги има/, а са фалшификати като Боко тиквата, ааазис, слави и няколко още бандити, рекетьори и кикбоксьори!
     А - специално за русофилите -  Русия е и ще бъде една обикновена азиатска сатрапия! Тази империя е създадена на базата на език и религия, "подарени" от нас и на държавотворчество, наложено от германци! Може и да не ви харесва, но нещата са така! Като сте русофили, защо не си зададете простия въпрос- защо тази територия притежава 1/2 от всички /ВСИЧКИ/ СВЕТОВНИ БОГАТСТВА,  а минималната работна заплата е малко над 100 евро! За сведение - в Албания е 142!!!  Дотук за русофилите!!!!
     Та - за финал - момчета и момичета, момчета, харесващи момичета и момчета, харесващи момчета...и т.н. - Светът трябва да се върне към миналото! Трябва да се откажем /ето - и мен се слагам в това число:)/ от много от глупостите, които в момента ни водят към споменатата погибел! Трябва да се върнем към традиционните ценности- вяра в Господ, спазване на божиите заповеди, трудолюбие и истинско учене, любов към ближния, семейството, родината, спазване на основни принципи, от рода на "всеки у тях си"и "моят дом е моята крепост", жените ни пак да станат майки и възпитателки на децата ни, да се стремим към симбиоза с природата, а не към нейното доунищожение, стремеж към лично усъвършенстване във всяко отношение, тотално пренебрегване на всички медии, пълно неучастие в т.нар. "обществен живот" - избори, политика, партии и т.н. непотдаване на никое от фалшивите изкушения на матрицата - дрога, лесни печалби, реклами и всякакъв вид PR! Всеки трябва да направи това за себе си! 
     Тогава ще имаме щанс да победим във войната, водена срещу нас от световните кукловоди! Ако не се справим сами, тогава Господ ще изпрати своя Архангел Михаил!!!
      А той ще пощади много малко от нас!!!
  
   
 





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. blackpredator - Ти като Апостола ли се изживяваш?!
07.08.2012 18:05
Мъртви били?!
Живи сме и си живеем...

Въобще не разчитай на Господ. Той ще ти прати кир Михалаки, вместо Архангел Михаил.
Спасението… нали знаеш...
Иначе си Ууу...давен…
цитирай
2. wilim - май не си прост, ама си зомби:)
07.08.2012 18:53
ееев....вероятно е така, но според теб! Обачеее, кир Михалаки го гледам по 100 пъти на ден! И за всичко съм прав и ти го знаеш! Това, че повечето, които го знаят живеят като цигани си е тяхна работа! Аз не съм от тях! Е.ал съм им ма.ката и идиоти!
цитирай
3. kraken - Тъжно, но истина и още по-тъжно е, че ...
08.08.2012 17:11
Тъжно , но истина и още по-тъжно е , че повечето хора наистина не осъзнават какво се случва с тях , и около тях.А може би , не искат да го осъзнаят...
цитирай
4. zlokuche - Пич, смени дилъра. . . нещо много ...
08.08.2012 18:37
Пич, смени дилъра...нещо много кофти трева ти е пробутал...
цитирай
5. анонимен - zlokuche - какво "дрогирано" видя?
08.08.2012 19:27
Толкова сте се сбъркали, че истините ви звучат като неистини и обратното! Имам усещане, че ако видите как убиват човек, а вечерта по ТВ ви кажат, че този човек го е блъснала кола и вие ще повярвате, че не е убит, а е блъснат от кола!
цитирай
6. анонимен - duUUuOLpB
01.11.2012 22:25
8pzehE <a href="http://drenaotzoiot.com/">drenaotzoiot</a>, [url=http://asiqjfspeemt.com/]asiqjfspeemt[/url], [link=http://fnjlzvdwkukz.com/]fnjlzvdwkukz[/link], http://jsaqpafbcozz.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wilim
Категория: Други
Прочетен: 476089
Постинги: 118
Коментари: 348
Гласове: 297
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930